Aktywne Wpisy

Onkosfera +286
Wyżalić się muszę, bo się uduszę. Właśnie umiera moja babcia. Nie wypada mi narzekać, bo kobita ma 101 lat, ja sama jestem stare pudło powyżej 40, zaś główny ciężar zajmowania się babcią wziął na siebie mój 72 letni ojciec. Ja pełnię funkcję pomocniczą, jestem samozwańczy asystent opieki paliatywnej.
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
Czuję że zaraz zwariuję, patrząc na to, jak ta kobieta traci świadomość i jak jej ciało powoli się rozpada. W mojej głowie ona nie
źródło: 1000052806
Pobierz
dzony77 +513
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

A wykop przecież i tak był odrealniony w tej kwestii, co pokazały wyniki wyborów prezydenckich.
Tu już nawet nie ma co walczyć o wyniki kolejnych wyborów. Ludzie z KO powinni teraz napchać kieszenie rozkradając nasze pieniądze i zostawić politykę, bo to już nie ma sensu.
Odrealnione miernoty rzuciły Polskę w objęcia koalicji PiS-Konfa. Gratuluję!
#kpo #polityka #bekazlewactwa
źródło: IMG_0619
PobierzNie bez przyczyny PiS ma zawsze 30% bez względu na to co robi, a jego wyborca powtarza ich te bzdury nie mając własnego zdania.
Nawet jak jakimś cudem powie w poniedziałek że 2+2=4, a we wtorek Jaro powie 5 to
@erni13 nie, Tusk z resztą są ustawieni pokolenia do przodu, a po dupie dostaniesz ty z resztą frajerów zamieszkujących Polskę.
@erni13: i właśnie to robią. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PustynnyDuch: Czekają na update na Discordzie od Giertycha co mają spamić.
@erni13: to jednak na wykopie są same tuskoboty czy nie są?
Już prędzej jakiś Hołownia z PSL się tam podepnie do nich. Kilkanaście mandatów żeby większość była, jakieś jedno ministerstwo za wdzięczność i elo.
W dodatku trzaska wiele osób nie trafi, a na takiego sikorskiego by 1/3 prawicy zagłosowała xD
@PustynnyDuch: bo tu prawie nie ma tuskobotów. Na mikroblogu jest poporstu nadpodaż wykształconych młodych ludzi, którzy widzą większą nadzieję w opcji prounijnej, niż konfedepisowskiej, ale nie są wyznawcami. Dlaczego jest taka nadpodaż? Nie wiem. Może głupsi nie potrafią przejść z głównej na mikro? xD
@erni13: Od kiedy? Tu zawsze było szambo botów i innego prawackiego barachła.
@erni13: Chcecie takich, miejcie takich. Powodzonka, będzie wam z nimi lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@erni13: No co ty, będzie lepiej - tam nie ida w detal, bąkiewicz, chłop z ludu, dostał poprzednim razem 3 melony, Olszewski 7u0 milionów, a nie jakies gówniane 500 tysięcy na drobne biznesy.
Pamiętaj, dobrobyt bierze się z dodruku, populizmu, a nie z rozwijania biznesów, a to, że kilka dotacji było wątpliwych w KPO to jest tragedia narodowa.
PiS coś o--------i: ludzie ich bronią, bo może ukradli ale dali swoim, pisowskie szczujnie wyzywają krytykujących od folksdojczy, sondaże rosną XD
Może dlatego, że w przeciwieństwie to prawaków wyborcy PO to nie fanatycy?
Znowu te bajki o protuskowym portalu. Mało kto jest wielkim fanem koalicji, większość wykopków po prostu nie widzi innej opcji w sytuacji kiedy jedyną alternatywa jaką mają to PiS + konfa. Dlatego ludzie nie mają żadnych oporów przed krytykowaniem złych posunięć koalicji.
@erni13: To nie jest wymowka tylko nakreslenie kontekstu, bo przyglupy nie potrafia w liczby i potem majac 0.002% szkodliwosci szczepionek chodza po internetach ze smiercionki zabijaja, bo sasiadka spod trojka umarla i na pudelku napisali.
Liczby sa wazne.