Wpis z mikrobloga

✨️ Jak radzić sobie z uczuciami do koleżanki z pracy?
Jak opanowac uczucia wzgledem kolezanki z pracy? Mamy bardzo dobry kontakt w pracy, no i wyszlo tak, ze zaczalem cos do niej czuc. Zeby bylo smieszniej, jest ona 10 lat starsza niz ja, ma męża i dzieci, ja sam jestem zaręczony. Nie ma co sie oszukiwac, nic z tego nie bedzie, jest to bardzo nie fair wzgledem mojej partnerki. Ale jednak czuje ze sie w niej zakochalem, na imprezie firmowej tez bawilismy sie glownie we dwojke. Ona daje mi sygnaly zainteresowania, ale jednak dalej trzyma mnie na dystans, ja tez staram sie nie angażować. Co ja mam zrobic w tej sytuacji. Juz raz popelnilem ten blad kiedys i ruchalem laske z pracy, po czym nic nie wyszlo i musialem sie z nia widziec codziennie. Jak ja mam z tego wybrnac.
#zwiazki #rozowepaski #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ograniczyć kontakt tylko do spraw pracowych ¯\(ツ)/¯ Tym bardziej, że oboje trzymacie się na dystans, zwyczajnie go zwiększ Na zauroczenie nic nie poradzisz, ale to ty decydujesz co z tym zrobisz, a widać, że chcesz być w porządku i pozbyć się problemu.
Ogranicz kontakt, jedź na weekend z narzeczoną, skup się na niej. Tamto minie, dasz radę. Chyba że to nie zauroczenie, a zakochanie, to masz większy problem. Zauroczenie
  • Odpowiedz
Ona daje mi sygnaly zainteresowania, ale jednak dalej trzyma mnie na dystans, ja tez staram sie nie angażować.

@mirko_anonim: Mężatki / matki z dużym stażem bardzo lubią zainteresowanie, zwłaszcza młodszych od siebie mężczyzn. Nie to, że szukają kochanka, choć i takie się trafiają.
Po prostu monotonnia codziennego życia z mężem, dzieci, praca, a tu nagle je zaczyna adorować jakiś młodzian. Podoba im się to, czują się atrakcyjnymi kobietami.
Kilka razy tak miałem w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim mylisz zauroczenie z zakochaniem. Ty się w niej tylko zauroczyłeś bo spędzasz z nią sporo czasu i to że ona trzyma Cię na dystans to znak że ona jest miła po prostu a nie że ona czegoś od Ciebie chce. Jak dla mnie to powinieneś podjąć decyzję czy chcesz iść w zauroczenie z którego na pewno nic dobrego nie wyjdzie albo pomyśleć czego chcesz od obecnej narzeczonej. Jesli pójdziesz w
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: dużo jest właśnie osób wśród mężczyzn które mylą bycie miłym z zainteresowaniem.
Kobiety generalnie my ze sobą są bardzo bliskie i kontaktowe, mają mniejszy dystans, a kiedy kobieta traktuje faceta tak samo jak koleżankę – to rodzi bardzo wiele sytuacji w których facet jest niepewny.
  • Odpowiedz