Aktywne Wpisy

MonazoPL +127
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
gonzo91 +33
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz

Jestem za tym by tego nie było ale jak mnie okradają w podatkach to sam też okradam ciągnąć ten social.
Reszta to twoje mambo jumbo
@Notes: ja przez jakieś 2 lata
@gigadude: czemu piszesz do mnie? nie mam dzieci xD nie jestem darmozjadem xD ba! nawet nie mieszkam w polsce xD
@vVXVv: ale to kto te fuszerke odwalil? jak Pan wyszedl na pole i rozsypal ziarno to logiczne, ze kurczaki sie
Najlepsze, że praktycznie wszyscy którzy na te aferę teraz nadają to jakby sami mieli okazję to też pewnie braliby na co się da
to napisalem ze ja pińcet nie brałem. a jak nie mieszkasz w pl, a masz możliwość to bierz co się da, kuwa i tak rozkradną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)