Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +92
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +1
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

w temacie 800+ to każdy z nich będzie j---ł socjal, ale jak już dotacja na mikrofalówkę do airbnb to dobrze jest, dobrze robią XD
#kpo
Jestem za tym by tego nie było ale jak mnie okradają w podatkach to sam też okradam ciągnąć ten social.
Reszta to twoje mambo jumbo
@Notes: ja przez jakieś 2 lata
@Szalom: wszedlem sobie na te mapke i przejrzalem losowo kilka regionow :) nie sa to dane statystyczne ale na oko widac, ze w poszczegolnych miejscowosciach sa to pojedncze firmy... czesto dwie, trzy a moze cztery :) oczywiscie w wiekszych miastach jest tych wyłudzaczy troche wiecej.
nie zmienia to faktu, ze ilosc tych ktorzy wyciagneli cos z KPO jest mala w porownaniu z iloscia przedsiebiorcow ogolem na
@gigadude: czemu piszesz do mnie? nie mam dzieci xD nie jestem darmozjadem xD ba! nawet nie mieszkam w polsce xD
@vVXVv: ale to kto te fuszerke odwalil? jak Pan wyszedl na pole i rozsypal ziarno to logiczne, ze kurczaki sie
Najlepsze, że praktycznie wszyscy którzy na te aferę teraz nadają to jakby sami mieli okazję to też pewnie braliby na co się da
to napisalem ze ja pińcet nie brałem. a jak nie mieszkasz w pl, a masz możliwość to bierz co się da, kuwa i tak rozkradną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDDD Nie rozśmieszaj mnie. Tak przedsiębiorcy sól ziemi najbardziej ciemiężeni i coś co zakrawa o teorie skapywania. Nie Areczek jest najbardziej j----y w Januszeksie tylko wielki przedsiębiorca w panamarze bo musi płacić podatki (a nie oszukujmy się w
a moze to urzednicy napedzaja gospodarke? a moze nauczyciele? a moze jdnak górnicy? xD
tu nie chodzi o rozsmieszanie kogos lub tez nie - taki jest fakt, ze to dzieki przedsiebiorcom kreci sie ten caly b----l :) i to oni sa najbardziej dymani na podatkach. bo Tobie w kolchozie to ile tego podatku zabieraja?
zdajesz sobie