Aktywne Wpisy
Cozwykopem +11
pokpok +22
Mirki... Taka sytuacja.
Zaraz odjazd, ja w pociągu... Jadę se do Zakopca pojeździć rowerem.
To jest mój drugi wyjazd* bez żony od czasu kiedy ją poznałem... czyli od 98 roku.
Myślicie że to przesada?
Zaraz odjazd, ja w pociągu... Jadę se do Zakopca pojeździć rowerem.
To jest mój drugi wyjazd* bez żony od czasu kiedy ją poznałem... czyli od 98 roku.
Myślicie że to przesada?
źródło: 1000005478
Pobierz

W ciągu ostatnich kilku lat można zawuażyć spory wzrost ludzi wybierających się na wycieczki szlakami górskimi.
Pewnie Ameryki nie odkrywam, ale czy nie wynika to głównie z tego, że taki wyjazd hikingowy wychodzi po prostu budżetowo? Noclegi w pobliżu szlaków są tanie - zazwyczaj wynajmujesz pokój albo płacisz od łóżka. Śniadanie robisz sam, prowiant też, cały dzień chodzisz po górach, a więc sklepów, gofrów i innych tego typu rozpraszaczy, jakich pełno nad Bałtykiem, właśnie Ci odchodzi. Szczególnie, gdy jedziesz z dzieciakami. Pogoda też jaka by nie była to można i tak maszerować - no chyba, że megakomórka Cię dorwie na szczycie.
Na odziez z welny wydasz fortune. But dobry od 400 i nie ma limitu gdzie przyda sie kilka par na rozne warunki. Jakis materac spiwor namiot, hamka podpinka tarp (wczoraj jakis gosciu wstawil filmik co zabiera na szlak) i wiedz, ze tanio nie jest.
Ten z projektow o ile kojarze ma spory szpej na wspinaczki.
Jakis kierunek na start obierasz i na