Aktywne Wpisy

josedra52 +316

wilk-na-mikrofonie +222
Dzień dobry Pańswu.
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
Szanowne państwo, kochani moi.
JEST!!!!111
Udało mi się postawić serwer świąteczny na ten rok. Tak jak pisałem wcześniej serwer d--y nie urywa bo pierwszy raz w życiu stawiałem serwer do cs-a i ma trochę bugów, ale jest. Z góry chciałem podziękować użytkownikowi @kreeker za pomoc oraz @PePeZBA, któremu ukradłem roundsoundy i
źródło: bencownia
Pobierz

Sam słyszałem drwiny z Trzaskowskiego, bo coś tam umie po francusku, tak jakby to było coś złego. XD
Tu nie chodzi o wykształcenie samo w sobie bo przecież Nawrocki ma taki sam tytuł naukowy.
Tutaj chodziło o to że typ jest odklejony od rzeczywistości bo wychował się w szklarnianych warunkach gdzie starzy dawali mu na studia do 40stki.
Nawet jeśli, to czym to się różni od takiego Kaczyńskiego?
Tak to już jest, że klasę polityczną tworzą bardzo często ludzie, którzy nie muszą pracować, tak jest od tysięcy lat.
Zresztą z tego co widzę, Trzaskowski pracował jako tłumacz i nauczyciel angielskiego, a Nawrocki też studiował całe życie, a pracował to w IPN. Nie różnią jakoś szczególnie, z punktu widzenia proletariatu to tłumaczenie i angielski to nawet bardziej "konkretna"
Połowa Polaków to patologia, wiec wybrali patusa
Chociaż z tą połowa to i tak nie wiadomo, bo zle przeliczyli glosy
Niestety głównym problemem Tuska i całej platformy jest to, że oni nie rozumieją, że tych "gorszych" polaków jest więcej. I jak co wybory będą się brandzlować do swojego politycznego wykształconego, mieszkającego w wielkich ośrodkach miejskich, postępowego betonu to będą tracić kolejnych wyborców na rzecz lewicy (która się powoli ogarnia
@honeybadger9951: No właśnie o to chodzi, przykład zaściankowego Polaka, z takich śmiano się już dawno w literaturze polskiej w np "Żonie modnej" Krasickiego czy "Panu Tadeuszu" Mickiewicza.
To takie p0lactwo co uważa że jest kimś lepszym bo powie coś po francusku, ma włoskie ciuchy, itd.
Zaściankowy Polak który chce zaimponować innym zakompleksionym Polakom.¯\(ツ)/¯