Aktywne Wpisy

Krupier +156
W Szczecinie zamontowano na drodze rowerowej coś w rodzaju progów zwalniających. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że zamontowano je w miejscu, w którym rowerzyści mają pierwszeństwo. XD
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
https://radioszczecin.pl/1,496971,bezpieczniej-na-sciezce-rowerowej-wzdluz-ul-wszy
Czaicie to? Kierujący samochodem wyjeżdżają z drogi wewnętrznej więc włączają się do ruchu czyli muszą ustąpić wszystkim, ale to nie im zamontowano próg zwalniający, a kierującym jadącym po drodze z pierwszeństwem. XD
Przecież
źródło: 2025-11-15_176323686310
Pobierz
Kiedyś było tyle dobrych cziperków
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
Teraz są w sklepach głównie laysy o smaku tektury 10 zł za trzy garści i resztę powietrza
#chipsy #takaprawda
źródło: temp_file2880674162375584273
Pobierz

#gry #darksouls #eldenring
źródło: elden-ring-title-1024x536
Pobierzotwarty swiat, z masa nieobowiazkowych sredniej jakosci rzeczy dla jednych jest plusem dla drugich niepotrzebnym pojsciem za moda na otwarte swiaty ale glowne lokacje nadal sa spoko a open world daje kilka ciekawych widoczkow itp
sa ludzie ktorzy graja w mody do soulsow tylko po to zeby miec "wiecej soulsow" wiec ograja wszystko ale jesli
Grało się ok, skończyłem i nigdy do tej krowy nie wrócę bo jest jebitnie wielka i przy tym pusta. Tak jak napisałeś większość dungów jest kopiuj wklej, a jedyne co jest fajne w tej grze jest zrobione jakby się grało w dark souls 3. To po co grać w gorsze dark souls 3? Nie wiem.
Jak ocenić pusty świat, to będzie wada, czy zaleta? Przecież od gry dziejącej się w jakimś tam klimacie postapo, nie będziesz chyba oczekiwał tętniącego życiem świata? A gdziekolwiek nie pójdziesz to natrafiasz na jakieś znajźdki, przedmioty, lokacji, np. ja szwendając się po mapie
@bary94pl: najczęściej wyglądało to tak, że trafiałem na jakąś miejscówkę, powybijałem wszystkie mobki i na koniec dostawałem przedmiot bez jakiegokolwiek zastosowania dla mojego buildu i stylu grania
ło baben ale atrakcje, peak otwartego świata w grach
No cóż, nie możesz non stop trafiać itemów które ulepszą ci build. Za to jak po 5-10 znalezionych itemach w końcu znajdziesz fajny pasujący do biuldu, to cieszy to niezmiernie bardziej, niż jakby twoje receptory były karmione za każdym razem delikatnym ale upgradem, jak