Wpis z mikrobloga

@Wytrawniak, nikt Ci tutaj AAA nie poleci, bo to taki ładnie ubrany komis, ale w gratisie masz biurokrację, ukryte koszty i tonę papierów, która zabezpiecza ich przed jakimikolwiek roszczeniami z Twojej strony. Pomijając to, AAA to komis jakich masa. Kupno samochodu wygląda dokładnie tak samo (weryfikacja stanu) i od Ciebie oraz szczęśliwego trafi zależy czy wpakujesz się na minę, czy nie. Ja mam od nich dwa auta (jedno od 4
  • Odpowiedz
nikt Ci tutaj AAA nie poleci, bo to taki ładnie ubrany komis, ale w gratisie masz biurokrację, ukryte koszty i tonę papierów, która zabezpiecza ich przed jakimikolwiek roszczeniami z Twojej strony. Pomijając to, AAA to komis jakich masa. Kupno samochodu wygląda dokładnie tak samo (weryfikacja stanu) i od Ciebie oraz szczęśliwego trafi zależy czy wpakujesz się na minę, czy nie. Ja mam od nich dwa auta (jedno od 4 lat, drugie od
  • Odpowiedz
@Cztero0404 no tak tylko to nie jest coś tego typu ze ktos sprowadza 10-15 aut na miesiac zagranicy i robi w nich puder od zewnątrz czyli byle by sprzedać i ukryć wady.

AAA myślę że działają na dużą skale i nie mają czasu robić takich rzeczy. Chyba tak mi się wydaje że działa to na tej samej zasadzie że w małym sklepiku o-------ą ci szynke po terminie specjalnie, a w biedronce
  • Odpowiedz
@Wytrawniak: szukałem auta, aaa na Bielanach online miało to czego szukałem w dobrym stanie, umówiłem się, pojechałem i na miejscu okazało się że bok którego nie było na zdjęciach był na całej długości przerysowany i ani ogłoszenie ani facet przez telefon o tym nie wspomniał
Już więcej tam nie wróciłem
  • Odpowiedz
mi się wydaje że działa to na tej samej zasadzie że w małym sklepiku o-------ą ci szynke po terminie specjalnie, a w biedronce by poleciały głowy gdybyś kupił mięso po terminie specjalnie sprzedane ze swiadomoscia ze jest po terminie

@Wytrawniak: normalnie ci wcisną bitego gruza, żeby dostać jakieś grosze prowizji, a jeszcze szef po plecach poklepie. AAA to komis, jak każdy inny w tym kraju. Można tam kupować, ale trzeba
  • Odpowiedz
@Wytrawniak mam auto z aaa i polecam. Potrzebowałem konkretny model, mieli kilka sztuk, opisali i pokazali wady każdego, nic nie ukrywali. Problemów brak. Trochę drożej niż kupowanie samemu na otomoto od innych
  • Odpowiedz