Aktywne Wpisy

Moseva +45
Podkochiwaliście się kiedyś w kimś przez dłuższy czas i nigdy mu o tym nie powiedzieliście ani nie daliście żadnego znaka? Przyznajcie się kto miał zryty łeb w szkole

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#kiszak #ludologia
Komentarz usunięty przez autora
źródło: image
PobierzNo dla mnie wiedzmin 3 to gowno dla casuali...
tak samo jak soulsy, bo walka w melee polega na tym samym. Bede sie powtarzal, ale wlasnie tem image rumuna jest najsmieszniwjszy, gdzie nawet w te casualowe soulsy nie ogarnia za dobrze na te tysiace spedzonych godzin.
wiem, że ciśniemy tutaj bekę z rumuna i oświeconych graczy, którym gierka zmieniła postrzeganie życia(xD), ale będę bronić soulsów jako gierek dobrych, ale nie dla każdego(i nie idealnych).
Nie można porównywać walki soulsowej do Wiedzmina 3. W obu przypadkach pizgasz atak i unik, z tym, że w Wiedzminie jest to na maxa oskryptowane, a w walkach na trudniejszym poziomie praktycznie zatracasz się w transie na parę
@
@Duszqable: Wypraszam sobie, ja akurat wzgardzałem soulsami jeszcze zanim poznałem kiszaka (・へ・)
@ActiveekHere: Akurat Wiedźmin to z rpgami za wiele wspólnego nie ma. Grasz zawsze ściśle określoną postacią i co gorsza - zawsze tym samym typem oręża. Ta gra to de facto fabularny hack & slash, nic więcej. Dark Soulsy mają o wiele więcej z typowego rpga.