Wpis z mikrobloga

@Skorvez_957_: woke całe szczęście się już kończy, czego objawem jest m.in. reklama Sydney Sweeney. Niestety przemysł rozrywkowy zaadoptuje się dopiero na końcu, a potem jeszcze minie trochę czasu zanim zrobią normalną grę bez woke, bo stworzenie gry AAA to tak około 3-5 lat. Chyba, że dostosują aktualnie tworzoną grę i wywalą elementy woke.

W każdym razie czeka nas piękna era normalnych gier już wkrótce. Bez lewackiej ideologii. Mam nadzieje, że
  • Odpowiedz
  • 0
@cybher2: woke nigdy się nie skończy za jakiś czas Hollywood wpadnie na nowy pomysł i tak będzie zawsze a widać że korpo nie za bardzo ogarnia te tematy jedynie słupki i tabelki
Sweeney jako przykład normalności xD Umiejętnie zrobiony bait z gołą dupą co zapiekł największych oszołomów i koniobijców walących do Millera, JD Vance'a i Konona reszta miała to w w dupie
  • Odpowiedz
Zwróciłem także uwagę na nienaturalnie duże głowy i body trochę takie bajkowe.

@Skorvez_957_: bo bioware postanowilo zrobic amalurlike i nazwac go dragon age

zamaist tego by mogli wykupic od THQ Nordic prawa do prawdziwego Amalura i zrobic sequel a nie jakies dziwolagi robic disneyujac serie Dragon Age. Taki Veilguard by sie duzo lepiej przyjal jakby byl generycznym fantasy w uniwersum w ktorym juz byla jedna taka bajkowa
  • Odpowiedz
Elementów RPG aż tak dużo tam nie ma a konsekwencje decyzji są pozorne. W ogóle wszystko jakieś takie cukierkowe i poprawne polityczne

@Skorvez_957_: czyli w sumie poza watkami LGBT zupelnie jak Amalur

A ja tam chcę wierzyć że w gamingu robią kryptohomofoby, mizoginy, zboczeńcy i toksyki

@Skorvez_957_: Raczej ludzie ktorzy podaja sie za gejow zeby dostac jakas prace przez DEI bo inaczej by pozostali bezrobotni. Tak gadaja ze
  • Odpowiedz
  • 1
@An-Dagda:
nie wiem, załącza mi się tryb janusza - ja bym zrobił to lepiej. Nie tworzyłbym narracji w której postaci bez przerwy marudzą jak bardzo są prześladowane albo żyją w świecie tęczy bo takie przedstawienie świata poprzez charaktery jest sztuczne. DEI srej a za jakiś czas przyjdzie kolejna moda i nurt w branży przez co połowa pójdzie na zwolnienie.
Fajnie było chwalić Dragon Age'a po czym okazało się że gra
  • Odpowiedz