Aktywne Wpisy
p0melo +19
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +186
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

W każdym razie czeka nas piękna era normalnych gier już wkrótce. Bez lewackiej ideologii. Mam nadzieje, że
Sweeney jako przykład normalności xD Umiejętnie zrobiony bait z gołą dupą co zapiekł największych oszołomów i koniobijców walących do Millera, JD Vance'a i Konona reszta miała to w w dupie
@Skorvez_957_: bo bioware postanowilo zrobic amalurlike i nazwac go dragon age
zamaist tego by mogli wykupic od THQ Nordic prawa do prawdziwego Amalura i zrobic sequel a nie jakies dziwolagi robic disneyujac serie Dragon Age. Taki Veilguard by sie duzo lepiej przyjal jakby byl generycznym fantasy w uniwersum w ktorym juz byla jedna taka bajkowa
@Skorvez_957_: czyli w sumie poza watkami LGBT zupelnie jak Amalur
@Skorvez_957_: Raczej ludzie ktorzy podaja sie za gejow zeby dostac jakas prace przez DEI bo inaczej by pozostali bezrobotni. Tak gadaja ze
nie wiem, załącza mi się tryb janusza - ja bym zrobił to lepiej. Nie tworzyłbym narracji w której postaci bez przerwy marudzą jak bardzo są prześladowane albo żyją w świecie tęczy bo takie przedstawienie świata poprzez charaktery jest sztuczne. DEI srej a za jakiś czas przyjdzie kolejna moda i nurt w branży przez co połowa pójdzie na zwolnienie.
Fajnie było chwalić Dragon Age'a po czym okazało się że gra