Aktywne Wpisy

bArrek +24

Salido +216
Minął 6. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
27 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
27 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
27 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
27 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-58
Pobierz

W każdym razie czeka nas piękna era normalnych gier już wkrótce. Bez lewackiej ideologii. Mam nadzieje, że
Sweeney jako przykład normalności xD Umiejętnie zrobiony bait z gołą dupą co zapiekł największych oszołomów i koniobijców walących do Millera, JD Vance'a i Konona reszta miała to w w dupie
@Skorvez_957_: bo bioware postanowilo zrobic amalurlike i nazwac go dragon age
zamaist tego by mogli wykupic od THQ Nordic prawa do prawdziwego Amalura i zrobic sequel a nie jakies dziwolagi robic disneyujac serie Dragon Age. Taki Veilguard by sie duzo lepiej przyjal jakby byl generycznym fantasy w uniwersum w ktorym juz byla jedna taka bajkowa
@Skorvez_957_: czyli w sumie poza watkami LGBT zupelnie jak Amalur
@Skorvez_957_: Raczej ludzie ktorzy podaja sie za gejow zeby dostac jakas prace przez DEI bo inaczej by pozostali bezrobotni. Tak gadaja ze
nie wiem, załącza mi się tryb janusza - ja bym zrobił to lepiej. Nie tworzyłbym narracji w której postaci bez przerwy marudzą jak bardzo są prześladowane albo żyją w świecie tęczy bo takie przedstawienie świata poprzez charaktery jest sztuczne. DEI srej a za jakiś czas przyjdzie kolejna moda i nurt w branży przez co połowa pójdzie na zwolnienie.
Fajnie było chwalić Dragon Age'a po czym okazało się że gra