Aktywne Wpisy

Tyrande +121
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
matkawielebna +152
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: image
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Kończe właśnie sobie challenge SL1 w DS3, zostały mi dwa bosidła i zastanawiam się nad czymś nowym do popykania sobie w weekendy.
Czy w CyberPunk po tych wszystkich latach i patchach jest chociaż połową tego co zapowiadali? Ja imo spodziewałem się takiego GTA z wieloma elementami dobrego immersive sima a jak wyszło na premierce każdy pamięta. Jest w jakiś sposób budowana immersja na wzór takich nowych DeusExów, Preya 2017 czy np. remaku System Shocka.
Btw nowa Indiana Jones to immersive sim rzuciło mi sie w oczy. Dobre? :D Grał ktoś?
Jeszcze pytanie o Salkera 2.
Co miesiąc czytam gdzieś newsa, że zrobili deploy i zostało poprawionych '15tys' rzeczy. I to któryś news z rzędu gdzie firma pisze o tym, że wdraża nową poprawkę i do tego podaje taką skalę - za każdym razem ponad 1000 fixów. Fajnie, że to naprawiają, chwała im za to, ale to tylko świadczy o tym jak bardzo produkt został wydany niedkończony.
Jak jest teraz? Podobno i AI bangla w miarę. Walą dalej przez krzaki gdzie skradałeś się 10min i nikt Cie nie widział? :D
#gry #souslike #darksouls #darksouls3 #twitch #gaming #stalker
@Dave_Leet: to jest spoko gra, ma wiele zadan czy wątkow ktore sa naprawde spoko i z fajnym przywiazaniem do detali
duzo historii do odkrycia itp po prostu to nie jest gra do "jezdzenia czolgiem po mapie i n-----------u sie z policjo" bo wtedy ta iluzja sie sypie
to nie GTA a bardziej wiedzmin na cyberpunkowej