Aktywne Wpisy
horoksus +587
Wiecie co mnie w-----a w całej sytuacji? Podatku Belki nie ściągną, VATu nie obniżą, kwoty wolnej od podatku nie zwiększą ale rozdawanie piniendzy które bedziemy spłacać c--j wie ile na lewo i prawo jest w porządku
#kpo
#kpo

Kamenes +309
I wstawaj, robaku, codziennie na 7 do roboty, bierz kredyt na 30 lat, kształć się po pracy, żeby w ogóle móc go dostać, a tymczasem pan przedsiembiurca dostanie 500 tys. na jacht.
Ale hej, rób dzieci, w końcu życie jest wspaniałe! Koniecznie rób, bo pan przedsiembiurca musi mieć siłę roboczą, ktoś musi zapracować na jego bogactwo.
#kpo #antynatalizm #antykapitalizm #januszebiznesu
Ale hej, rób dzieci, w końcu życie jest wspaniałe! Koniecznie rób, bo pan przedsiembiurca musi mieć siłę roboczą, ktoś musi zapracować na jego bogactwo.
#kpo #antynatalizm #antykapitalizm #januszebiznesu

#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #pieklokobiet #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski
źródło: temp_file3973197653714646843
Pobierzźródło: temp_file3625962643958394975
PobierzMocno się stara żeby dziecko miało rodzeństwo xD
@lord_xenu: będzie walony (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Fjubens: nie nie. Ona napisała, że jej się nie podoba, a nie, że jest nieatrakcyjny.
Jedzie do typa z którym nie chce się spotkać i jeszcze wrzuca to na social mediaxD
Jak ona przeżyła te kilkadziesiąt lat z takim s-----------m?
@Fjubens: tymczasem moja (teraz już) narzeczona jadąca do mnie 40 km regularnie przez 3 pierwsze lata związku xD
Po co to reklamować?