Aktywne Wpisy
sloniasek +453

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Zupełnie nowa jakość mediów kochani, dobrą robotę robicie
źródło: temp_file7827341024172096988
PobierzMimo, że nie pełni funkcji państwowych (poza byciem posłem) to tutaj. Nie dziękuj:
https://wiadomosci.wp.pl/kaczynski-o-powstaniu-warszawskim-najwiekszy-patriotyczny-czyn-7184603736828672a
@stiwinga22:
źródło: temp_file8955644914163074078
PobierzMmm, klasyka. Nie da się ad rem, to ad personam na pełnej 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@BalonowySutener:
Ależ ty jesteś uroczy (。◕‿‿◕。) A najlepsze jak później zarzucasz ludziom brak merytoryki i sekciarstwo.
Jeszcze fur Deutschland wklejcie, będzie komplet
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale przygłup xD
ja rozumiem prawicową telewizje, każda prywatna telewizja może mieć swój charakter światopoglądowy, ale jest różnica miedzy tym, a propagandówką. jeżeli chcesz tworzyć poważną telewizje, to nie zatrudniasz do niej skompromitowanych propagandystów