Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +278
Dlaczego Izba Lekarska zawsze tak krytykuje zwiększenie limitu miejsc na medycynę i specjalizacje lekarskie
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
Dla porównania np nigdy nie widziałem by programiści informowali że bootcampy programistyczne mogą źle wpłynąć na branżę IT
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #politechnikarzeszowska #politechnikawarszawska #
źródło: IMG_4022
Pobierz
OMGznowuTU +272
Wracam z dwóch banów, jednego po drugim.
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z
Pierwszego bana dostałem za wstawienie obrazka z podcieraniem się ruską trójkolorową szmatą.
Drugiego bana dostałem za to, że gdy wróciłem, to opisałem powód dostania pierwszego bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak tam, rusofile z

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Nawet pomimo obiektywnie słabego drugiego meczu Leona z rzędu wygrywamy bez straty seta, gdzie tylko połowa z tych setów (6:0) przez nas wygranych była w zwarciu. Jeśli jakimś cudem jutro rano w Chinach kostkach Fornala nie będzie dwa razy większa niż dzisiaj to powinniśmy wyjść parą Fornal-Semeniuk i to byłoby optymalne patrząc na formę w Chinach. Zakładam jednak, że Tomka kostka lepiej żeby była gotowa na MŚ.
Kewin TASAK będzie teraz na ustach każdego kibica. Słusznie - zagrał swoje 110% i odpłacił zaufanie Grbicia. Ja osobiście wolałem Bołądzia, ale jak widać mylę się ostatnio dość regularnie. Jego chyba 17/21 w ataku i dodatkowo przypilnowany blokiem jedyny normalnie grający Brazylijczyk Darlan to taki statement game, że nieważne co się jutro zadzieje to mamy tutaj jedynego kandydata do nagrody atakującego turnieju. Jakby mi ktoś to równo rok temu powiedział, że Kewin Sasak dostanie taką nagrodę to bym realnie nie mógł w to uwierzyć.
Komenda uważam, że ma fajny plan na grę, ale ten plan nie ma prawda działać przy niegrającym Leonie. Na duże pochwały też zasługują Popiwczak i Kochanowski. Obaj Jakubowie myślę, że pokazali różnicę. Kochan zwłaszcza na bloku, a Piwko był dzisiaj całkiem spokojny na przyjęciu i w obronie.
Indywidualnie nam przed finałem brakuje tylko Leona dlatego biorąc pod uwagę zdrowie Fornala powinniśmy wyjść Fornal-Semeniuk lub Semeniuk-Leon. Tak naprawdę mamy wszelkie narzędzia żeby rozprawić się z Italią. Lepiej zagrywamy, mamy o dziwo lepiej zbilansowaną grę i większą głębię składu. Powinno być dobrze, ale MUSI Leon zagrać swoje. Chyba, że Tomek będzie zdrowy to zwycięstwa byłby wtedy pewny na jakieś 80%.
Sasak miał też zawsze chimeryczny serwis; rzadko kiedy zagrywka w jego wykonaniu czyniła spustoszenie w defensywie przeciwników. Ewidentnie