Aktywne Wpisy

gerwazy-oko +14
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

jmuhha +3
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz

Czy jeździcie na urodziny firm, w których pracujecie albo na inne tego typu eventy organizowane przez nie? Niedługo w mojej coś takiego się szykuje i zastanawiam się, czy jechać, bo jestem introwertykiem i nigdy na czymś takim nie byłem i nie wiem czy się tam odnajdę, tym bardziej, że mój team się zna z jednego miasta a ja jestem z innego i pracuję tu od niedawna.
#pracbaza #praca #pracait #programista15k
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Czy jeździsz na imprezy organizowane przez firmę, w której pracujesz?
Dużo łatwiej jest odezwać się potem przez teamsa do innego człowieka, z którym pogadałeś na żywo, niż randoma, który po prostu pracuje w tej samej firmie
To najlepiej z domu nie wychodź w ogóle.
Jedź, za darmo zjesz, pokażesz twarz w firmie.