@KwasneJablko przecież wysyłali i maile i powiadomienia w apce, że ze względu na jakieś tam naruszenia w ramach zadośćuczynienia dają plusa tym, których niesłusznie obciążyli kosztami (czy jakoś tak)
@KwasneJablko: kliknales ze zgodnie z decyzja ukoik, chcesz te nowe warunki i za to ci revolut daje plusa. inaczej by ci musieli dac warunki sprzed zmian
@wkrk Jak chcesz, ja się od razu wypisałem, żeby potem nie zapomnieć. Zwykle w takich subskrypcjach po wypisaniu i tak masz do końca okresu rozliczeniowego to włączone, tutaj wypisujesz się i od razu tracisz dostęp - kolejne januszowe zagranie
@KwasneJablko @STASZEK_WIERTARA @smieszko @iAndrew @goly2024 @jedmar @njay @wkrk @Piotrus733 U mnie też, a korzystając z okazji czy ktoś z was zauważył że apka revolut strasznie zwolniła. Od jakiegoś czasu (około 2-3 tygodnie) apka na android (one plus nord3) muli tak strasznie że nie da się korzystać. Pokaz slajdów mam. #revolut
zmienili mi sami z planu standard na plus/ ktos tez tak mial? co jest kurde
źródło: image
Pobierzźródło: temp_file5473401348597257333
Pobierz@iAndrew: to masz W pakiecie tinder +
Gratki
U mnie też, a korzystając z okazji czy ktoś z was zauważył że apka revolut strasznie zwolniła. Od jakiegoś czasu (około 2-3 tygodnie) apka na android (one plus nord3) muli tak strasznie że nie da się korzystać. Pokaz slajdów mam.
#revolut
@STASZEK_WIERTARA @smieszko @njay @wkrk @njay
źródło: temp_file7087224352094422102
Pobierz