Kierownik projektu w CERN, naukowiec, inżynier technologi kosmicznych, autor książek naukowych poleciał w kosmos jako członek międzynarodowego zespołu.
Reakcja wykopków? Uga buga zjadł pieroga w kosmosie za moje pieniądze!
Jprd was to nie idzie zadowolić. To wszystkiego się doczepicie byle hejtować.
@PopeLeon: Dlaczego nie mam podawać tych przykładów? Granice się zmieniały, mentalność nie i pokutuje do dzisiaj. Bardziej współcześnie Wałęsa zły, bo Bolek. Szymborska zła, bo komunistka. Tokarczuk zła, bo lewaczka. Świątek zła, bo wstążka. Uznański zły, bo żona. Zawsze się znajdzie jakiś powód do umniejszania zasług, a potem płacz, że Żydzi rządzą światem, a nie wielka bolzga.
No ale ok, i co z tego? Czy Sławosz do kieszeni tą kasę dostał czy Polska chciała jednak się promować na arenie światowej i brac udział. w międzynarodowych badaniach kosmicznych ?
@PopeLeon: Wykonał zleconą pracę, więc zarobił i wara ci od jego portfela. Podobnie jak od państwa dostają pieniądze wykładowcy, strażacy, nauczyciele, lekarze.... Im też byś pozabierał, bo to "państwowe"?
Jprd was to nie idzie zadowolić. To wszystkiego się doczepicie byle hejtować.
#kosmos #astronomia #nasa #esa #spacex #polityka
Tylko nie dawaj przykładów z czasów zaborów xd
Reszty nie komentuje bo ani wielcy ani znani xd
@PopeLeon: ja nie wiem ile dostała. Oświecisz mnie?
I chyba rozmawiamy o sukcesach w sporcie?
No ale ok, i co z tego? Czy Sławosz do kieszeni tą kasę dostał czy Polska chciała jednak się promować na arenie światowej i brac udział. w międzynarodowych badaniach kosmicznych ?