Aktywne Wpisy

SilesianPill +81
Ostatni gasi światło
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
#nieruchomosci #pracbaza #demografia #ekonomia #polska #polskapowiatowa #ciekawostki
źródło: temp_file9211683405029696720
Pobierz
fraciu +673
Czy wy to rozumiecie? Psiarze się oburzają bo
-Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu.
- żeby sprztali za swoimi psami
- żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
Uga buga jesteś przgrywem, hehe chłop a psa się boi, psy zabijają mniej ludzi niż auta itp.itp.
-Chcemy żeby psy były na smyczy a te groźniejsze w kagańcu.
- żeby sprztali za swoimi psami
- żeby w blokach było cicho no bo to przeszkadza.
Uga buga jesteś przgrywem, hehe chłop a psa się boi, psy zabijają mniej ludzi niż auta itp.itp.

Na ulicy Rostafińskich, zobaczyłem kilkanaście zaparkowanych samochodów z założonymi blokadami na koła. Widok dość nieoczekiwany, bo tam od zawsze na poboczu działkowicze czy spacerowicze zostawiali swoje samochody i nikomu jak dotąd to nie przeszkadzało. Jak widać walka z właścicielami samochodów poprzez zabieranie kolejnych miejsc do parkowania trwa. I trwa mać!
Uśmiechajmy się!
#rowerowyrownik #rower #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: YDXJ0821_2 (Duży)
Pobierz@Jerzu: czy ja wiem, z jakiegos powodu jest tam zakaz parkowania przed i za znakiem po obu stronach.
@Jerzu: kiedyś ludzie szczali po bramach i nikomu nie przeszkadzało
Aż ktoś w końcu ocknął się, że przecież nie mieszkamy w chlewie, żeby szczać pod siebie jak świnie.
Wtedy wprowadzono zakaz szczania po bramach i ludzie tacy jak ty, Jerzu, oburzali się na utratę wolności.
Idź bądź bydlęciem gdzieś, gdzie takie zbydlęcenie jest akceptowalne.
Tu jest Polska, porządny kraj. Tutaj nie akceptujemy porzucania gruzolotów
źródło: 1000064914
PobierzZ uwagą przeczytałem Wasze komentarze i jestem zbudowany Waszą, Panowie, empatią. Domyślam się też, skąd się biorą te ciepłe uczucia. kierowane do rowerzystów przez wszystkich użytkowników dróg. Tak trzymać!