Na ulicy Rostafińskich, zobaczyłem kilkanaście zaparkowanych samochodów z założonymi blokadami na koła. Widok dość nieoczekiwany, bo tam od zawsze na poboczu działkowicze czy spacerowicze zostawiali swoje samochody i nikomu jak dotąd to nie przeszkadzało. Jak widać walka z właścicielami samochodów poprzez zabieranie kolejnych miejsc do parkowania trwa. I trwa mać! Uśmiechajmy się!
@Jerzu: kiedyś ludzie szczali po bramach i nikomu nie przeszkadzało Aż ktoś w końcu ocknął się, że przecież nie mieszkamy w chlewie, żeby szczać pod siebie jak świnie. Wtedy wprowadzono zakaz szczania po bramach i ludzie tacy jak ty, Jerzu, oburzali się na utratę wolności. Idź bądź bydlęciem gdzieś, gdzie takie zbydlęcenie jest akceptowalne. Tu jest Polska, porządny kraj. Tutaj nie akceptujemy porzucania gruzolotów
Na ulicy Rostafińskich, zobaczyłem kilkanaście zaparkowanych samochodów z założonymi blokadami na koła. Widok dość nieoczekiwany, bo tam od zawsze na poboczu działkowicze czy spacerowicze zostawiali swoje samochody i nikomu jak dotąd to nie przeszkadzało. Jak widać walka z właścicielami samochodów poprzez zabieranie kolejnych miejsc do parkowania trwa. I trwa mać!
Uśmiechajmy się!
#rowerowyrownik #rower #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: YDXJ0821_2 (Duży)
Pobierz@Jerzu: czy ja wiem, z jakiegos powodu jest tam zakaz parkowania przed i za znakiem po obu stronach.
@Jerzu: kiedyś ludzie szczali po bramach i nikomu nie przeszkadzało
Aż ktoś w końcu ocknął się, że przecież nie mieszkamy w chlewie, żeby szczać pod siebie jak świnie.
Wtedy wprowadzono zakaz szczania po bramach i ludzie tacy jak ty, Jerzu, oburzali się na utratę wolności.
Idź bądź bydlęciem gdzieś, gdzie takie zbydlęcenie jest akceptowalne.
Tu jest Polska, porządny kraj. Tutaj nie akceptujemy porzucania gruzolotów
źródło: 1000064914
PobierzZ uwagą przeczytałem Wasze komentarze i jestem zbudowany Waszą, Panowie, empatią. Domyślam się też, skąd się biorą te ciepłe uczucia. kierowane do rowerzystów przez wszystkich użytkowników dróg. Tak trzymać!