Wpis z mikrobloga

Kto ma tu pierwszeństwo? Ja jestem żółty i mrugnalem czerwonemu żeby pojechał to się sprawą rozwiązała. Ale ten czerwony nie reagował przez 10 sekund xdddd. Stal tak że ten niebieski mógł wjechać i zrobić swój manewr ale niebieski też nie chciał xD ja też jechać nie moge bo co jeśli niebieski mnie załaduje po same kule? Czy mam rację że czerwony powinien podjechać tak by zablokować niebieskiemu manewr? Co robicie jeśli wszyscy stoją przed skrzyżowaniem? #prawojazdy #motoryzacja
Itslilianka - Kto ma tu pierwszeństwo? Ja jestem żółty i mrugnalem czerwonemu żeby po...

źródło: temp_file5622636402855193678

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@hpiotrekh no jakbyś nie zauważył każdy ma zajęta prawą albo na wprost. Każdy musi przepuścić innego. Mamy tak stać i czekać 2 lata a MOPR będzie nam dowoził wodę i jedzenie?
  • Odpowiedz
@Itslilianka: no bo to sytuacja taka z czapy trochę, niby reguła prawej ręki, niby skręcający w lewo musi puścić tego z naprzeciwka który jedzie prosto XD najczęściej w takich miejscach i tak są znaki ustalające pierwszeństwo
  • Odpowiedz
no jakbyś nie zauważył każdy ma zajęta prawą albo na wprost

@Itslilianka: w jaki sposób B ma zajętą prawą? kto mu zajmuje? duch święty?

problem się robi jak masz 4 odnogi i każdy jedzie prosto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Itslilianka
Gdzie tutaj widzisz jakąś zagwozdkę na większą rozkminę? Serio pytam. Żółty nie wjedzie na skrzyżowanie tj. nie zablokuje czerwonego, bo nie ma możliwości go opuszczenia póki stoi niebieski.
  • Odpowiedz