@trebeter: Już myślałem, że się w niego w-------i tym rowerem dla zasady xD, ale chyba ta ostatnia szara komórka zadziałała i stwierdził, że jedyne co to rozwali sobie głupi ryj.
Rozumiem dlaczego kierowca ciężarówki tak się wepchał. Gdyby postąpił zgodnie z przepisami, to pewnie musiałby się jakiś czas "wlec" za rowerzystą, bo dalej jest podwójna ciągła. Średnia przyjemność. Ale nie zmienia to faktu, że tutaj ordynarnie wymusił pierwszeństwo na skrzyżowaniu.
Ciekawe, czy gdyby zamiast roweru był tam samochód, komentowalibyście to zdarzenie tak samo?
@trebeter: pewnie zły był bo mu średnia prędkość spadła przez hamowanie. W takich sytuacjach trzeba po prostu odpuścić i jechać dalej swoje. W tej konfrontacji może być tylko jeden wygrany.
@trebeter: Ale debil. Ja nie raz i nie dwa w takiej sytuacji celowo puszczałem ciężarówkę, żeby sobie spokojnie jechała swoim tempem, nie wlokła za mną 20 km/h i próbowała mnie wyprzedzać.
Ciekawe, czy gdyby zamiast roweru był tam samochód, komentowalibyście to zdarzenie tak samo?
@ApageZ: takiego wideo nie powinno byc, mam regularnie takie sytuacje i zwyczajnie zwalniam i elo, po co spinac dupe? Czasem musza sie wryc zeby wyjechac. A juz rowerem sie pruc to skrajny balwan, bo i tak by go wyprzedzil za 15 sekund xD
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
@mlodygustaw: Tacy mnie najbardziej śmieszą.
Czego oczekiwał ten "rowerzysta": że tirman go przepuści czy może rozpłynie się w powietrzu?
@ApageZ: takiego wideo nie powinno byc, mam regularnie takie sytuacje i zwyczajnie zwalniam i elo, po co spinac dupe? Czasem musza sie wryc zeby wyjechac. A juz rowerem sie pruc to skrajny balwan, bo i tak by go wyprzedzil za 15 sekund xD
Komentarz usunięty przez moderatora