Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trebeter: Już myślałem, że się w niego w-------i tym rowerem dla zasady xD, ale chyba ta ostatnia szara komórka zadziałała i stwierdził, że jedyne co to rozwali sobie głupi ryj.
  • Odpowiedz
Rozumiem dlaczego kierowca ciężarówki tak się wepchał. Gdyby postąpił zgodnie z przepisami, to pewnie musiałby się jakiś czas "wlec" za rowerzystą, bo dalej jest podwójna ciągła. Średnia przyjemność. Ale nie zmienia to faktu, że tutaj ordynarnie wymusił pierwszeństwo na skrzyżowaniu.

Ciekawe, czy gdyby zamiast roweru był tam samochód, komentowalibyście to zdarzenie tak samo?
  • Odpowiedz
Sam jestem pedalarzem ale jak widzę tych wszystkich z-------h zadymiarzy na rowerach to sam mam ochotę wsiąść za kółko i czasem którego nie zauważyć.
  • Odpowiedz
Ciekawe, czy gdyby zamiast roweru był tam samochód, komentowalibyście to zdarzenie tak samo?

@ApageZ: takiego wideo nie powinno byc, mam regularnie takie sytuacje i zwyczajnie zwalniam i elo, po co spinac dupe? Czasem musza sie wryc zeby wyjechac. A juz rowerem sie pruc to skrajny balwan, bo i tak by go wyprzedzil za 15 sekund xD
  • Odpowiedz