Aktywne Wpisy

annlupin +12
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +15
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

Tego nie da się obejrzeć jeden raz xD
Całe szczęście że rowerzysta wymanewrował w porę bo mogło się skończyć kolejną hiroszimą,
@Incel_Abdul_Al_Stulejari: jprdle xD to musi być jakiś myśliwy z Polski
@ApageZ skąd wy sie bierzecie? Oczywiste, ze tir wymusił, ale ile trzeba miec we łbie, żeby rowerem, po dziurach, wyprzedzać tira z prawej strony?
Ty serio nie widzisz różnicy między samochodem, a rowerem? Błagam powiedz, ze nie masz praw wyborczych. Samochodem w takiej samej sytuacji to bym mogl bok porysować czy zderzak uszkodzić. Pedalarz jakby źle
chyba nigdy nie widział jak wybucha głowa pod takim kołem ciężarówki
@SpokojnyPan: Oczywiście, czasem lepiej jest odpuścić, niż na siłę udowadniać swoją rację. A już zwłaszcza kiedy występuje się rowerem przeciwko ciężarówce.
Mnie po prostu trudno zrozumieć ten zalew komentarzy wyzywających rowerzystę od najgorszych, z pominięciem faktu, że to kierowca ciężarówki wymusił
@ApageZ:
tak na marginesie - podwójna ciągła nie zabrania wyprzedzania rowerzysty. Jeśli przy tym nie najedziesz na linię, jest to jak najbardziej legalny manewr
@adamczo: Tak, co do zasady masz rację. Tutaj jednak nie ma dość miejsca, aby ciężarówka zachowała przepisowy metr odstępu od rowerzysty, nie najeżdżając przy tym na linię.
@jutubowy_kot: zasadniczo pobieżnie istnieje niezerowa szansa, że kierowca ciężarówki nie widział rowerzysty (widzenie tunelowe, peripherial blindness) i dopiero kończąc manewr zorientował się, że zajechał drogę jednośladowi. Jest to bardzo częsta sytuacja dotycząca przeważnie motocyklistów. Może i postąpił nierozważnie, ale to co się