Wpis z mikrobloga

To są normalne koszty jak ktoś żyje jak człowiek

@Ziuk_Garlinski: tego wynika, że za "normalne" uznajesz koszty miesięczne na poziomie 14-15k na jedzenie, bo "chcesz jeść coś normalnego".
No to achtung, bo ja wydaję 3,5k na trzy osoby miesięcznie, a ostatnią rzeczą jaką można mi zarzucić jest wybieranie jedzenia niskiej jakości.
Bułka z jagodami za 22zeta to nie jakość, styl i prestiż, tylko zwyczajnie jesteście j----i na kasę.
To samo
  • Odpowiedz
@czuczer:a jakbyś jeszcze miał wątpliwości jak jesteście ruchani przez swoją ignorancję to poszukaj jak to Portugalia łowi dorsza u siebie :) napisz no do sklepu dlaczego ten dorsz jest portugalski, co to oznacza i co czyni go wyjątkowym :) to jest dopiero mistrzostwo golenia
  • Odpowiedz
@kolejne_juz_konto: kolega mi wysłał link że jakiś sklep ma polędwicę z portugalskiego dorsza po 239za kilo. Raz że pewnie się obszukal żeby znaleźć sklep z takimi cenami z d--y dwa właśnie mu napisalem żeby sprawdził, że Portugalia od zawsze dorsza importuje nawet do swoich narodowych suszonych opcji :) często gęsto importują z Bałtyku :) a jak nie to północny Atlantyk. Ale kolega kupuje dzikiego portugalskiego :) no nie, nie jest
  • Odpowiedz