Wpis z mikrobloga

apropo tablicy alimentacyjnej...
Biorąc pod uwagę, że większość wykopków głosowała i wychwala obecny rząd, mam nadzieję, że się teraz uśmiechacie?

Napisałbym co o was myślę, ale dostałbym permbana, a inaczej o was pisać się nie da.
#polityka
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 133
@WeunianyTrampek: Tu nie chodzi o alimenciarzy wyborco tuska.
Tu chodzi o przyrost naturalny, który jeszcze bardziej zapikuje.
Faceci, mając przed oczami te tabele grozy i w perspektywie rujnowanie sobie życia, nie będą zakładali rodzin.

Zresztą, biorąc pod uwagę, ze istnieje gigantyczna nadreprezentacja więźniów wśród wyborców Tuska, można spokojnie założyć, że jest odwrotnie niż mówisz i że to właśnie wyborcy donka i giertycha są największymi alimenciarzami. Ładnie tusk uderzył w swój
  • Odpowiedz
@JanuszGruz: o tym samym pomyślalem. Najpierw drą ryja podczas wyborów żeby głosować na PO, PSL i Lewicę, a później płacz i zgrzytanie zębami. Patrząc na wypowiedzi lewej strony to co oni mądrego mogli zaproponować? Weźcie na klatę swój wybór i przestańcie piszczeć. Mieliście swoje 5 minut przy urnie, a teraz zasuwać do kołchozu i dbać o żony bo jak znajdzie bolca na boku to was czeka ulica i kartonowe pudełko,
  • Odpowiedz
@JanuszGruz: największym powodem spadku demograficznego jest brak chcecie posiadania dzieci przez kobiety, nie przez mężczyzn. Chętnych facetów do posiadania rodziny nie brakuje. Więc wykopki pls
  • Odpowiedz
@JanuszGruz: Kolejna afera z d--y xd
Nawet nie chce mi się tego wyjaśniać, bo w sumie po co się ścierać ale widać mechanizm dlaczego KO i lewica przegrywają. Bo za mało manipulują xD
A i nie jestem wyborcą Tuska, moja partia na którą głosowałem jest w opozycji w sejmie

@Skowyrny_Johnny To jakieś fantazje? Xd
  • Odpowiedz
Tablice alimentacyjne (a raczej kwoty w niektórych przypadkach, bo sama idea słuszna) mi się nie podobają, ale też żaden z tysięcy oburzonych mi nie wyjaśnił o co chodzi, skoro z tablicami, czy bez, to i tak więcej niż 3/5 dochodów nikt nie powinien dostać.

Tu chodzi o przyrost naturalny

@JanuszGruz: Ale to akurat kula w płot. Faceci się nie kontrolują jak co do czego i dużo łatwiej takiego złapać na
  • Odpowiedz
Napisałbym co o was myślę, ale dostałbym permbana

Jak to szło? uśmiechnięci przegrali bo obrażali drugą stronę i dlatego prawactwo musiało zagłosować na alfonsa
  • Odpowiedz
@JanuszGruz Tusk Tuska Tusku Tuskowi
Sprany czerep, niczym się nie różnicie od PiSu pisiorow kaczyncow itd

Dajecie się polaryzować od 30 lat jak małe dzieci

Dwie strony monety na których jest orzeł ale każda strona po drugiej widzi
  • Odpowiedz