Aktywne Wpisy
źródło: temp_file6708555131709191805
Pobierz
arinkao +61
źródło: 20250920_214439
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6708555131709191805
Pobierz
źródło: 20250920_214439
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Biorąc pod uwagę, że większość wykopków głosowała i wychwala obecny rząd, mam nadzieję, że się teraz uśmiechacie?
Napisałbym co o was myślę, ale dostałbym permbana, a inaczej o was pisać się nie da.
#polityka
Tu chodzi o przyrost naturalny, który jeszcze bardziej zapikuje.
Faceci, mając przed oczami te tabele grozy i w perspektywie rujnowanie sobie życia, nie będą zakładali rodzin.
Zresztą, biorąc pod uwagę, ze istnieje gigantyczna nadreprezentacja więźniów wśród wyborców Tuska, można spokojnie założyć, że jest odwrotnie niż mówisz i że to właśnie wyborcy donka i giertycha są największymi alimenciarzami. Ładnie tusk uderzył w swój
@JanuszGruz: tak tak, zlikwidujmy alimenty w ogóle, żeby mężczyźni zechcieli łaskawie obdarzać nasieniem kobiety, duh.
Nawet nie chce mi się tego wyjaśniać, bo w sumie po co się ścierać ale widać mechanizm dlaczego KO i lewica przegrywają. Bo za mało manipulują xD
A i nie jestem wyborcą Tuska, moja partia na którą głosowałem jest w opozycji w sejmie
@Skowyrny_Johnny To jakieś fantazje? Xd
@JanuszGruz: Ale to akurat kula w płot. Faceci się nie kontrolują jak co do czego i dużo łatwiej takiego złapać na
Jak to szło? uśmiechnięci przegrali bo obrażali drugą stronę i dlatego prawactwo musiało zagłosować na alfonsa
Komentarz usunięty przez autora
@JanuszGruz: o nie I co my teraz zrobimy? Swiete PKB tez spadnie?
Sprany czerep, niczym się nie różnicie od PiSu pisiorow kaczyncow itd
Dajecie się polaryzować od 30 lat jak małe dzieci
Dwie strony monety na których jest orzeł ale każda strona po drugiej widzi