Wpis z mikrobloga

@daretti877: konkretów brak, ale jakakolwiek zmiana automatycznie znowu zrazi Polaków do rynków kapitałowych. Niech zostawią jak jest, to jest chyba najlepszy program wprowadzony za rządów PiS xD
  • Odpowiedz
konkretów brak, ale jakakolwiek zmiana automatycznie znowu zrazi Polaków do rynków kapitałowych. Niech zostawią jak jest, to jest chyba najlepszy program wprowadzony za rządów PiS xD

@dzony77: mogliby jednak poprawic przelew srodkow z jednego PPK na drugie PPK w przypadku zmiany pracy.

Te banki robia problemy. BNP np chce kurde jakis papier od notariusza zeby przelac srodki. To poweidzialem ze wale ich i wyplacilem
  • Odpowiedz
@daretti877: Jak widzę że ktoś porusza się argumentami typu "rudemu o to chodzi", albo jak przy odkryciu ropy "że rudy zaraz sprzeda to za grosz niemcom" to już wiem że nie mam co dalej dyskutować.
  • Odpowiedz
@koniecswiatajestbliski: Nic się nie stało z PPK. Ludziom można podsunąć pod nos legitny sposób na oszczędzanie kasy z dopłatami od przeciembiorcy i państwa, bez żadnego wysiłku, które dodatkowo będzie rosło w czasie (moje stare PPK urosło o prawie 100% od wprowadzenia, bo jest indeksowane prawie jak SP500), a i tak połowa ludzie się z tego wypisze, albo zacznie pierdzielić kocopoły o OFE i rudym niemcu XD

Nie ma co wspominać
  • Odpowiedz