Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 128
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 74
@m_ney coś w tym jest. Tak ją zbajerował, że nic nie musi robić wystarczy, że powie, że kocha, a ona roztapia się w jego ramionach zapominając o wszystkim.
  • Odpowiedz
  • 209
@WielkiNos: Zawsze szanuję takich gości xD

Mnie np. jedna dziewczyna rzuciła bo jeszcze na studiach poszliśmy do filharmonii, ja z-----y bo praca + studia i po prostu zasnąłem w tej filharmonii. UUUU. Grzech śmiertelny. Nie ma żadnego uzasadnienia w tym że byłem śmiertelnie zmęczony "bo ona sobie inaczej wyobrażała ten wieczór"

Ale z kolei wielokrotnie spotykałem się z tym że dziewczyny wprost utrzymywały nieroba xD Jedna np. przez dwa lata
  • Odpowiedz
  • 133
@Harven: bo chłop tak ustawia grę

Każdy przekręt matrymonialny tak działa. Love bombing, potem pojawiają się problemy, babka robi wszystko żeby uratować swoje wielkie marzenie (Algierczyk, nie Polak!), jest gotowa płacić hajs

Rozwiązanie typu amerykański generał: już sprzedałem wszystko co mam ale kontener z moimi rzeczami zatrzymali i trzeba płacić cło. Niestety wszystko poszło w kontener. Przelej pieniądze

Rozwiązanie typu arabus: załatwiaj pozwolenie na pobyt. Czas leci można ciągnąć kolejne
  • Odpowiedz
@WielkiNos: dziwię się tym wszystkim głupim babom. Rozumiem, są gusta - dla nich śniady lepszy i pewnie znajdą się jednostki nadające się na partnera, ale tu już okres próbny minął - chłop to stereotypowy ciapak, co gardzi swoją kobietą - czemu nie próbują nic zrobić, kliknąć reset i jeżeli serio tylko nie polacy się podobają to nie szuka dalej - bo lepiej być samej już xD
  • Odpowiedz
  • 60
@m_ney Oni generalnie live bombing robia bardzo często, nawet w normalnych relacjach. Taką mają kulturę. Wybranka jest księżniczką - do ślubu. Potem jest żoną i jej prawa spadają.
  • Odpowiedz
  • 21
@m_ney @Tyrande

chłop to stereotypowy ciapak, co gardzi swoją kobietą - czemu nie próbują nic zrobić, kliknąć reset

Może wcale nie są takie głupie i boją sie zrobić reset chłopu bo wiedzą że jak będą sie stawiać to chłop ja poprostu zabije. Tak jak to mają ciapaci w zwyczaju jak im sie baba stawia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz