Wpis z mikrobloga

Psiarz się spłakał, że jego pies do kogoś dobiegł i dostał kopa. Jest w szoku, że ktoś nie ma ochoty obcować z jego psem i się zastanawiać czy może ugryźć, być przez niego wyślinionym i wąchanym.

Trzeba było trzymać na smyczy to by mu się nic nie stało. Ile razy można to powtarzać? Zawsze pretensje do wszystkich dookoła zamiast do siebie.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #warszawa
WielkiNos - Psiarz się spłakał, że jego pies do kogoś dobiegł i dostał kopa. Jest w s...

źródło: temp_file1279784598258532531

Pobierz
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WhiskeyIHaze: WYJAŚNIACZ KOZAKÓW, co zgłasza atakujące go komentarze (XD), boi się 10 kilowych psów które chcą obwąchać mu nogawkę, mitoman co odwraca kota ogonem o 180 stopni i w desperacji stalkuje profile ludzi którzy go wyjaśnili żeby znaleźć cokolwiek do czego mógłby się p-------ć. klasyka wykopka xDDD
  • Odpowiedz
@koniozwalacz w sumie to może faktycznie teraz siedzisz w przegrywie i tylko walisz konia, nawet nie mając baby w domu co posprząta i ugotuje. Bo jak ty sobie dajesz bezpańskim psa wchodzić na głowę to laski w ogóle cię pewnie traktują jak peta.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: na nikim nie robi już wrażenia twoje tworzenie sobie rzeczywistości. To ty się chwalisz na lewo i prawo jakim jesteś wykopowym wyjasniaczem. Problem w tym że jedyne kogo wyjaśniasz to samego siebie klaunie XD czepianie się czytania ze zrozumieniem to jedyny tekst którego używasz codziennie, do setek użytkowników tego forum gdy nawet to nie ma żadnego powiązania jak w tym wypadku. Najwyraźniej któryś z użytkowników musiał cię kiedyś strasznie
  • Odpowiedz
@Zwyyrol usunąłem twoje komentarze bo przyznałes się, że nie potrafisz prowadzić dyskusji. Napisałem ci, że tacy ludzie są zbędni w tamtym wątku i skasowałem wszystko. A ty dalej się produkowales. I uważasz, że jednak przeczytałeś to co napisałem że zrozumieniem? Jakbyś tak zrobił to już więcej nic byś w tym wpisie nie napisał. Ale jak wiemy napisałeś xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: zobacz jakim jesteś dnem typie xD uważasz się za wyjaśniacza kozaków, a tymczasem spłakałeś się do moderacji i desperacko pozgłaszałeś wszystkie moje komenty pod zarzutem że cię atakują (xD) żeby nikt nie zobaczył twojej kompromitacji, odwracasz kota ogonem, rozpaczliwie stalkujesz mój profil i dorabiasz z d--y całą ideologię do mojego jednego komentarza który dotyczył sytuacji sprzed wielu lat. jesteś uber beciakiem xDDD masz tak słabą psychę że aż mi
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no właśnie w tym sęk że nie jestem beciakiem bo przecież właśnie dlatego z nią zerwałem i związałem się z inną z którą nie mam takich problemów xD płacz dalej mitomanie, wyjaśniaczu kozaków, idź może bronić swojego bękarta przed krwiożerczymi jamnikami xD i pamiętaj, nieważne że nie jest twój, liczy się kto wychowuje a nie spłodził ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz