Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +814
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

Trzeba było trzymać na smyczy to by mu się nic nie stało. Ile razy można to powtarzać? Zawsze pretensje do wszystkich dookoła zamiast do siebie.
#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #warszawa
źródło: temp_file1279784598258532531
PobierzRaz jakiś kundel do mnie biegł w parku warcząc. 20 lat temu miałem ksywę Roberto Carlos na boisku.
Resztę równania sobie oblicz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file4297142341624396989
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@WielkiNos: typowe dla ciebie - plusiki na portalu dla frustratów ważniejsze niż bycie chociażby lekko obiektywnym.
Zabrakło dobrych historyjek czy wpisy z psiarzami przestały być już opłacalne, że próbujesz teraz jątrzyć i budujesz narrację pod nieistniejące
nie chcesz żeby śierciucha ktoś kopnął jak do niego podbiega? SMYCZ, takie magiczne urządzenie którym determiunujesz jak daleko od ciebie jest pies.
Nie podchodzę pod bezpańskie zwierzęta a już w ogóle nie wchodzę z nimi w interakcje. Jak nie jest agresywny to tylko skończony debil będzie prowokował zwierzę.
Dziki też przekopujesz bo mogą ci zrobić krzywdę?