Wpis z mikrobloga

Psiarz się spłakał, że jego pies do kogoś dobiegł i dostał kopa. Jest w szoku, że ktoś nie ma ochoty obcować z jego psem i się zastanawiać czy może ugryźć, być przez niego wyślinionym i wąchanym.

Trzeba było trzymać na smyczy to by mu się nic nie stało. Ile razy można to powtarzać? Zawsze pretensje do wszystkich dookoła zamiast do siebie.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #warszawa
WielkiNos - Psiarz się spłakał, że jego pies do kogoś dobiegł i dostał kopa. Jest w s...

źródło: temp_file1279784598258532531

Pobierz
  • 130
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koniozwalacz przecież przegrywie widać, że ten temat celibatu cię zabolało tak, że na jeden mój komentarz pisałeś dwa xd pisać możesz co chcesz ale pewne smaczki zdradzają więcej niż byś chciał. Beciaku xd
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no o tobie już sam pseudonim na tym forum mówi bez mózgu z paranoją xd drugi dzień robisz mi dzień. Daj tego blika bo już zarobiłeś u mnie 10zl za bycie pocieszną małpa
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: w jaki sposób to widać? bo prostuje twoje mitomańskie bzdury pajacu? xD zobacz jaki jesteś żałosny, gdyby nie ten jeden komentarz, który musiałeś znaleźć stalkując mój profil, to nie byłbyś w stanie nic napisać nieudaczniku xD zresztą inny kolega już tu potwierdził moje słowa że jesteś tchórzem co umie tylko usuwać komentarze i płakać do moderacji xD lepiej zrób bękartowi testy DNA, żałosna uber beto xD
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: za małe mam iq żeby być cpunem? XDDDD no beton intelektualny. Napisz jeszcze raz ze nie umiem czytać ze zrozumieniem bo to twoja jedyna linia obrony w każdej konfrontacji uposiu
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: dlaczego przygłupie kserujesz dosłownie wszystko co ja najpierw piszę do ciebie? naprawdę jesteś aż tak ułomny że sam nie potrafisz wymyślić kompletnie nic? ty nawet nie umiesz odpisać na temat tylko przysrałeś się do jednego komentarza do którego nieudolnie dorobiłeś sobie cały mój życiorys. jak mam ci udowodnić że mam bardzo udane życie seksualne? chcesz przyjechać do mnie do domu i popatrzeć z boku? nie ma problemu, zapraszam, postawię
  • Odpowiedz
@Zwyyrol nie. Żeby zrozumieć czemu wybrałem taki nick. Już tłumaczyłem ci raz i nie skumales. Jak już pisałem raczej nie jestem twoim ojcem, żeby ci to tłumaczyć jak 5 letniemu dzieku.
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: wielokrotnie na tym forum sam pisałeś o substancjach psychoaktywnych i co brałeś XDD Każdy rozumie czemu wybrałeś taki nick. Jesteś zwykłym degeneratem i cpunem a co ty sobie tam farmazonie jako usprawiedliwienie wymyślisz to twoje
  • Odpowiedz
@WhiskeyIHaze: no masz jaja kolegi na brodzie jak obladzasz XDDDD ide pochillowac nad basen bo akurat na wakacjach jestem a ty tam wracaj na magazyn i daje wojuj z ludźmi na forum ze śmiesznymi obrazkami uposiu XDDD
  • Odpowiedz
@Kurancjusz: to i tak lepiej, ja zostałam z psem dziesięciolatki na "smyczy". Miałam osiem lat maksymalnie i w sumie to... W sumie to nawet nie pamiętam co z tym psem było, ale chyba sama uciekłam od niego, a ją znalazłam w jej mieszkaniu (dzieciaki z podwórka pomogły z nie lubiły też jej psa najwyraźniej) pod kołdrą, a matki się pytałam czy pies ma szczepienia na wściekliznę tylko, bo nie wiem
  • Odpowiedz