Aktywne Wpisy

MonazoPL +144
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +590
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

Raz jakiś kundel do mnie biegł w parku warcząc. 20 lat temu miałem ksywę Roberto Carlos na boisku.
Resztę równania sobie oblicz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: temp_file4297142341624396989
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@WielkiNos: typowe dla ciebie - plusiki na portalu dla frustratów ważniejsze niż bycie chociażby lekko obiektywnym.
Zabrakło dobrych historyjek czy wpisy z psiarzami przestały być już opłacalne, że próbujesz teraz jątrzyć i budujesz narrację pod nieistniejące
nie chcesz żeby śierciucha ktoś kopnął jak do niego podbiega? SMYCZ, takie magiczne urządzenie którym determiunujesz jak daleko od ciebie jest pies.
Nie podchodzę pod bezpańskie zwierzęta a już w ogóle nie wchodzę z nimi w interakcje. Jak nie jest agresywny to tylko skończony debil będzie prowokował zwierzę.
Dziki też przekopujesz bo mogą ci zrobić krzywdę?