Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@dzieju41 na pewno bym poleciała, ale niebieski moze moze teraz wziac urlopu. Więc pewnie nie pojadę nigdzie bo płacenie 1800zl za pokój za 2 noce to jakaś kpina
  • Odpowiedz
@labelle: Gratuluje odkrycia. Niesamowite że na wypopku są jeszcze ludzie którzy będą bronić polskich cen. I polskiej "jakosci"

na pewno bym poleciała, ale niebieski moze moze teraz wziac urlopu. Więc pewnie nie pojadę nigdzie bo płacenie 1800zl za pokój za 2 noce to jakaś kpina

To hajsik do skarbonki i jak tylko będzie mógł wziąć urlop to w drogę xD Sam kiedyś byłem zwolennikiem kilkudniowych wyjazdów w polske, ale teraz
  • Odpowiedz
Niesamowite że na wypopku są jeszcze ludzie którzy będą bronić polskich cen. I polskiej "jakosci"

@dr_papieros: będą bo niestety wciąż są tu tacy jak ty, którzy p------ą o tym, że w Polsce jest drogo, a jakość jest kiepska.

To, że ty jesteś taką miernotą, która nie potrafi ogarnąć tak prostej rzeczy jak dobry nocleg w normalnej cenie i przez to wylewa swoje frustracje na całość to już nie moja wina.
  • Odpowiedz
Chciałam jechać na 2 noce do jakiegoś fajnego hotelu w naszym kraju

@labelle: co to znaczy "fajny hotel"? I czy musi być hotel?

Ja teraz byłem na Mazurach - na 4 dni pokój dwuosobowy w nowym domku na wsi dosłownie pośrodku niczego wyszedł 80 zł za osobę za dobę. To dużo?
  • Odpowiedz
termin, który mnie interesuje :)

@labelle: żyćko. Szukając na ostatnią chwilę trzeba iść na kompromisy, zawsze. Ja tylko dałem pierwszy z brzegu przykład by obalić mit pisany przez typka wyżej.

I po co pokój rodzinny?
  • Odpowiedz