Aktywne Wpisy

Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz
dsomgi00 +67
Jakiś sojak się zesrał, że chłop się źle ubrał na randke, a kobitka niby odstrzelona jak bóstwo xD. Typ ma normalną polóweczke, krótkie jeansowe spodenki to w co miał się o-----ć, w smoking żeby pod parasolkami z panienką wypić p--o i zjeść pizze?
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
źródło: Bez tytułu
Pobierz

źródło: temp_file1532169026347395584
Pobierzźródło: 999
Pobierz@badreligion66: w Polsce tylko 11% ludzi ma podstawowe wykształcenie, z czego pewnie większość to kobiety w wieku emerytalnym i patusy które nie wiedzą nawet kto rządzi w Polsce, a na wyborach byli nigdy, więc może przestańcie przedstawiać tę grupę jakby wywierała wpływ na cokolwiek.
@slawek887: prawaki: hehe co tam femoidzie, lewaku, ciapaku, wykształciuchu, pedale, czarnuchu, polaczku?
Tez prawaki kiedy ktoś zauwazy, ze na ich kandydata głosuja głównie niewykształceni ludzie ze wsi: NO I PRZEZ TĄ POGARDE PRZEGRACIE MALPY
Śmieszy mnie twoja fetyszyzacja wykształcenia. Rozumiem że w takim razie jesteś zadowolony ze przez lata doktor Kaczyński przewodził partii rządzącej, prezydentem też był doktor, prawa, i teraz znów będzie doktor; a premierem był Morawiecki wykształcony ekonomicznie na zagranicznych uczelniach?
Widzisz do czego to prowadzi?
@slawek887: Dokładnie to samo mówiłem ojcu jak słuchał się jakiś lekarzy, a nie mnie. Mówił, że się nie znam bo nawet z biologii miałem pały, a co dopiero jakaś myślenie o zdrowiu.
A i dla jasności, jeśli mam być ignorantem to wytłumacz mi jak kredyt BK2% spowodował, że mieszkania były droższe?
Przecież ratę płaci się mniejszą to jak
Co xD
@badreligion66: Też uważam że ta demokracja to porażka, to co, może monarchia? Widzę że mamy tu zwolennika JKM albo braunistę xD A nieee, to zwykły lewak faszysta który uważa że tylko ona ma rację i tylko on może brać ludzi za pysk, i taka dyktatura to
@badreligion66: to jest promil osób to popierających, a wy to przedstawiacie jakby to była przynajmniej większość.
Czy naprawdę potrzebujemy badań by potwierdzić coś co jest oczywiste że wykształcenie, wiedza i obycie korelują z radykalizmem.
Wykształcenie koreluje z targetem ponieważ ''pisowcy'' to przeważnie ludzie starsi po podstawówce, Podkarpacianie, socjaliści, niebieskie kołnierzyki czy sebki z osiedla czerpiące wiedzę z tiktoka. O ile starsi oglądają TVR tak młodzi czerpią wiedzę z socjal mediów z pociętych filmików.
Tu nie trzeba tłumaczyć świata prosty chłop i prosta baba nie rozumie