Wpis z mikrobloga

@Hrjk: Jeden z tysięcy przykładów dehumanizowania. Po więcej wejdź sobie na #bekazpisu albo zerknij na swoje wpisy na przykład ten:

gdyby konserwatyści rozumieli to co obejrza, przeczytają czy uslyszą, a jeszcze lepiej jakby to przemyśleli, to grono konserwatystów składałoby się z paru osób, którym obecny swiat jest na rękę, bo trzepią pieniadze na wyzysku innych ¯(ツ)
trach - @Hrjk: Jeden z tysięcy przykładów dehumanizowania. Po więcej wejdź sobie na #...

źródło: 999

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@trach serio? Musiałeś wybrać najmniej wulgarny i wredny? Mysle że na moim profilu jest wiecej lepszych opisów tych cwiercinteligentow ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Osoby z wykształceniem podstawowym

@badreligion66: w Polsce tylko 11% ludzi ma podstawowe wykształcenie, z czego pewnie większość to kobiety w wieku emerytalnym i patusy które nie wiedzą nawet kto rządzi w Polsce, a na wyborach byli nigdy, więc może przestańcie przedstawiać tę grupę jakby wywierała wpływ na cokolwiek.
  • Odpowiedz
@badreligion66: jakby politycy PO byli mądrzy, to by wykorzystali całą sytuację propagandowo. Pokazali ich jako awanturników, jako problem, jak zaczepiają normalnych ludzi... ale oni kompletnie nie ogarniają. Za to pis, takie rzeczy wykorzystuje wręcz niczym goebbels - wzorcowo.
  • Odpowiedz
Nigdy się małpy nie nauczycie, że pogarda zasłaniająca brak skuteczności powoduje najwyżej przegrane wybory.

@slawek887: prawaki: hehe co tam femoidzie, lewaku, ciapaku, wykształciuchu, pedale, czarnuchu, polaczku?

Tez prawaki kiedy ktoś zauwazy, ze na ich kandydata głosuja głównie niewykształceni ludzie ze wsi: NO I PRZEZ TĄ POGARDE PRZEGRACIE MALPY
  • Odpowiedz
@badreligion66:

Najwidoczniej jednak, nasze firmy szukaja pracownikow o innym profilu

Śmieszy mnie twoja fetyszyzacja wykształcenia. Rozumiem że w takim razie jesteś zadowolony ze przez lata doktor Kaczyński przewodził partii rządzącej, prezydentem też był doktor, prawa, i teraz znów będzie doktor; a premierem był Morawiecki wykształcony ekonomicznie na zagranicznych uczelniach?

Widzisz do czego to prowadzi?
  • Odpowiedz
@slawek887: nigdy się troglodyci z ujemnym IQ nie nauczycie, że nikt wam się nie będzie kłaniał w pas, żeby się wam przypodobać bo koniec końców i tak zagłosujecie na tego, który się najczęściej wyświetla na tiktoku xD
  • Odpowiedz
Nigdy się małpy nie nauczycie, że pogarda zasłaniająca brak skuteczności powoduje najwyżej przegrane wybory.

@slawek887: Dokładnie to samo mówiłem ojcu jak słuchał się jakiś lekarzy, a nie mnie. Mówił, że się nie znam bo nawet z biologii miałem pały, a co dopiero jakaś myślenie o zdrowiu.

A i dla jasności, jeśli mam być ignorantem to wytłumacz mi jak kredyt BK2% spowodował, że mieszkania były droższe?
Przecież ratę płaci się mniejszą to jak
  • Odpowiedz
@slawek887 ojej nie wolno pisać przygłupom że są przygłupami bo się obrażą i wybiorą kibola półdebila na prezydenta xD a tak to by na pewno głosowali na Czaskoskiego xD
  • Odpowiedz
To że ktoś skończył tylko podstawówkę i zabiera głos w ważnych sprawach? No sorry poza naprawdę wyjątkowymi przypadkami to nie da się tego obronić.

@badreligion66: Też uważam że ta demokracja to porażka, to co, może monarchia? Widzę że mamy tu zwolennika JKM albo braunistę xD A nieee, to zwykły lewak faszysta który uważa że tylko ona ma rację i tylko on może brać ludzi za pysk, i taka dyktatura to
  • Odpowiedz
@slawek887 a ty sie malpko naucz ze my juz mamy w------e w was cwoczki po podstawowce i zacieramy rączki zebyscie dostali to na co glosujecie. Zrozum ze jesli nie radzicie sobie nawet ze skonczeniem matury we wzglednie spokojnych czasach to jak przyjdzie pis z konfa to bedziecie w--------c szczaw z nasypu a ludzie inteligentni sobie jakos poradzą (jak zawsze). Czemu mamy sie z wami patyczkowac?
  • Odpowiedz
No stary są badania kto z wykształceniem podstawowym najczęściej głosował na Batyra, masz tutaj kto popiera kretynów na granicach.

@badreligion66: to jest promil osób to popierających, a wy to przedstawiacie jakby to była przynajmniej większość.
  • Odpowiedz
@badreligion66:
Czy naprawdę potrzebujemy badań by potwierdzić coś co jest oczywiste że wykształcenie, wiedza i obycie korelują z radykalizmem.
Wykształcenie koreluje z targetem ponieważ ''pisowcy'' to przeważnie ludzie starsi po podstawówce, Podkarpacianie, socjaliści, niebieskie kołnierzyki czy sebki z osiedla czerpiące wiedzę z tiktoka. O ile starsi oglądają TVR tak młodzi czerpią wiedzę z socjal mediów z pociętych filmików.
Tu nie trzeba tłumaczyć świata prosty chłop i prosta baba nie rozumie
  • Odpowiedz