Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +196
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

20-letnia gra a interfejs ma ostrzejszy niz niektore nowe, smiechu warte
źródło: Untitled
Pobierzźródło: Untitled
PobierzMam go właśnie i pogrywam troche
NFS Undercover Reformed 7.7
ale ladnosc
źródło: Untitled
PobierzA nowe NFS ssie bo jest obrzydliwy model jazdy, strasznie nieintuicyjny, nieprzyjemny
@CzatownikzCzatowni: carbon mial to polaczyc. jeszcze tuning miec lepszy (i chyba mial?) niz u2 ale sie nie wyrobili niestety i wyszla strasznie krotka gra.
@CzatownikzCzatowni: ja nie wiem czemu tak ciezko jest im zrobic
@Gawith_Apricot: no ten nawet nie byl az taki najgorszy. ale dziwny driftowy model jazdy i popsuta policja. potem probowalem payback i heat i nie dalo sie w to grac, totalnie zepsute.
@f9JXBEArQ2H4TKl: tak, ten mod to dodaje https://nfsmods.xyz/mod/1096
i spytaj jakiegos chat bota albo google zeby ci wyjasnil roznice miedzy forward a deferred rendering
Tylko forward rendering ma dwie kluczowe wady które ostatecznie doprowadziły do jego porzucenia: rosnący w skali wykładniczej narzut na GPU wraz z każdym nowym dodanym źródłem światła oraz problemy z dodawaniem zaawansowanych efektów w post-procesie. Właśnie dlatego pierwszy STALKER - który był