Aktywne Wpisy

Gdzieś kupujecie koszule do pracy?
Mam w najbliższym czasie parę spotkań i szukam czegoś do jeansów.
#koszule #modameska #ubierajsiezwykopem
Mam w najbliższym czasie parę spotkań i szukam czegoś do jeansów.
#koszule #modameska #ubierajsiezwykopem
źródło: 27371
Pobierz
fremmm +6
Jeśli nie masz tesli to Twoja heteroseksualność pozostaje pod znakiem zapytania: tylko prawdziwy facet z jajami jest w stanie opanować 500 konne auto. To nie jest zabawka dla pedziów, kobiet i dzieci.
Ja mam teslę, bo mnie stać, jak nabędziesz męskości też możesz ja kupić.
#samochody
Ja mam teslę, bo mnie stać, jak nabędziesz męskości też możesz ja kupić.
#samochody
źródło: tesla-model-3-performance-valencia
Pobierz

źródło: comment_YhmjAgumkojTtbhwvLcPxSTAU3kYLzX7
Pobierz@mirko_anonim: niestety podróżowanie solo jest droższe, niż z kimś, ale odbyłam już jedną podróż długą solo na drugi koniec globu i to było tak wspaniałe przeżycie, że nie umiem się doczekać następnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak potem pojechałem z namiotem i spiworem pociagami bez biletów do Hiszpanii, zwiedzałem zamki, ocean, plaże, imprezy techno, sanktuaria, poznałem dziewczyny, a wystarczyło ogolić łeb na 3mm i mówić że jest się survivalowcem z dalekiej polski B a Twój dziadek obalił komunę. Na hasło John Poul Du dostawałem wystawne śniadania w albergue
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@cichy-spokojny-grzeczny: Zależy, co kto lubi, ja np. jestem typem samotniczki i indywidualistki, i jeśli mam urlop i jadę w jakąś podróż, to chcę, żeby towarzyszyły mi tylko pozytywne emocje i chcę robić wszystko tak, jak ja chcę, wstawać, o której mi pasuje, łazić w miejsca, które mi się podobają (a często są one
Zawsze jak lecę sam to pilnuje jednej zasady: w takim stopniu zapełnić sobie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero