Aktywne Wpisy
PolskiMoc +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

IbraKa +363
Bardzo dziękuję miłemu Mirkowi @Owlosiaty-Dzik za spełnienie moich marzeń, nawet nie zrobiłeś mi dobrego dnia, a dobry cały tydzień. Przywiózł mi banknoty z oceanicznego państwa Vanuatu o nominałach od 200 do 5000 vatu wykonane w całości z plastiku (polimeru), oraz zarąbisty magnes z wizerunkami banknotów i monet. Zawsze marzyłem je posiadać w kolekcji, ale przez 14 lat zbierania banknotów z całego świata jakoś nigdy nie miałem okazji ich zdobyć, ponieważ w
źródło: 1000059579
Pobierz

źródło: comment_YhmjAgumkojTtbhwvLcPxSTAU3kYLzX7
Pobierz@mirko_anonim: niestety podróżowanie solo jest droższe, niż z kimś, ale odbyłam już jedną podróż długą solo na drugi koniec globu i to było tak wspaniałe przeżycie, że nie umiem się doczekać następnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jednak potem pojechałem z namiotem i spiworem pociagami bez biletów do Hiszpanii, zwiedzałem zamki, ocean, plaże, imprezy techno, sanktuaria, poznałem dziewczyny, a wystarczyło ogolić łeb na 3mm i mówić że jest się survivalowcem z dalekiej polski B a Twój dziadek obalił komunę. Na hasło John Poul Du dostawałem wystawne śniadania w albergue
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@cichy-spokojny-grzeczny: Zależy, co kto lubi, ja np. jestem typem samotniczki i indywidualistki, i jeśli mam urlop i jadę w jakąś podróż, to chcę, żeby towarzyszyły mi tylko pozytywne emocje i chcę robić wszystko tak, jak ja chcę, wstawać, o której mi pasuje, łazić w miejsca, które mi się podobają (a często są one
Zawsze jak lecę sam to pilnuje jednej zasady: w takim stopniu zapełnić sobie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero