#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali. Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
@kingcel: uważam że zdradzające gówna powinny być piętnowane z nazwiska, dręczone dekadami i smak życia powinien im być odbierany na najwymyślniejsze sposoby
król Anglii wymienił nie najgorszą Diane na Kamile.
Ta ze zdjęcia przy niej wygląda na solidna 7
@2serious: No ale Danka tez skakala po bolcu niejakiego Jamesa Hewitta,kto wie kto pierwszy zdradzil. miala dzwona podobno wiec nie wymienil z wlasnego wyboru tylko niefartu, No chyba ze insynujesz ze Karolek majstrowal przy ukladzie kierowniczym.lub hamulcach
@adamsowaanon: Kamila jest chyba 15 lat starsza i 3 poziomy brzydsza, a on był jednym z najlepszych partii w swiecie w kategorii 'old money', więc wybór dosc osobliwy. Jego brat wtedy imprezowal z trumpem i epsteinem a koleżanki mieli z okładek vogue czy innego playboya.
@Emble: nie jestem może doswiadczony w romansach ani generalnie nie jestem jakimś don Juanem xd ale miałem w życiu kilka doświadczeń z kobietami i muszę powiedzieć że zawsze jakoś tak wychodziło ze im bliżej dziewczynie było do "książkowego" ideału tym gorzej. Szansa że będzie zapatrzonym w siebie narcyzem który uważa ze nawet w łóżku nic nie musi robić rośnie proporcjonalnie do wyglądu a najlepiej zawsze było z takimi spoko koleżankami
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
źródło: 1000016351
PobierzBo pewnie pani się nie dostała po umiejętnościach tylko dobrze kręciła śmigłem, poza tym rozwód może spokojnie spowodować szkody finansowe
Ta ze zdjęcia przy niej wygląda na solidna 7
@2serious: No ale Danka tez skakala po bolcu niejakiego Jamesa Hewitta,kto wie kto pierwszy zdradzil.
miala dzwona podobno wiec nie wymienil z wlasnego wyboru tylko niefartu,
No chyba ze insynujesz ze Karolek majstrowal przy ukladzie kierowniczym.lub hamulcach
a on był jednym z najlepszych partii w swiecie w kategorii 'old money', więc wybór dosc osobliwy.
Jego brat wtedy imprezowal z trumpem i epsteinem a koleżanki mieli z okładek vogue czy innego playboya.
@KingaM: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: giphy
Pobierzswoją drogą gdyby tak nie zareagowali to mógł tego nikt nie zauwazyć realnie :P
https://www.youtube.com/watch?v=-Fjq7AZwaJY