Wpis z mikrobloga

#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni

A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.

No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
KingaM - #zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale je...

źródło: 1000016351

Pobierz
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 19
@KingaM: przeszło mi przez myśl, że być może zrobili to dla rozgłosu. Akcja jest mega viralowa i ma potencjał memiczny. Pewnie (praktycznie) nikt z nas nie wiedział wcześniej o istnieniu firmy Astronomer i o jej CEO. Teraz wiedzą o nich wszyscy xD
  • Odpowiedz
  • 64
@Emble

bądź CEO jakiejś d-------j firmy, miej romans z babskiem urody konia, brak profitu ¯_(ツ)_/¯ no chyba że w biurze działy się rzeczy niestworzone

W punkt. O ile nie jest to jakiś viral marketing, to facet jest idiotą. Codziennie w godzinach pracy mógłby obracać 19-letnie sponsoretki w swojej garsonierze, a on wziął się za rozjechaną babcię o urodzie konia.
  • Odpowiedz
@iontal: Po co brać młódkę znającą jedynie pozycję tarczaną (leży jak kłoda) myślącą idealistycznie ("kiedy zostawisz żonę i sformalizujesz związek ze mną?), jak można wziąć koleżankę, z którą układ jest jasny i zrobi z męskości wiatrak.
  • Odpowiedz
@KingaM: ciężko mówić że mogli się inaczej zachować kiedy zobaczyli się na ekranie, bo to był moment i pierwsza naturalna reakcja. Po fakcie można sobue gadać, oni czasu na zastanowienie nie mieli. Niemniej, zgadzam się w 100% że sami są sobie winni. Jeśli oszukujesz żonę i rodzinę, to miej pretensje sam do siebie.
  • Odpowiedz
bądź CEO jakiejś d-------j firmy, miej romans z babskiem urody konia, brak profitu ¯(ツ)/¯ no chyba że w biurze działy się rzeczy niestworzone

@Emble: Kolega mówi, że te mniej atrakcyjne nie mają hamulców. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wyczyniają z kindybałem kosmiczne akrobacje.
  • Odpowiedz