Aktywne Wpisy

rales +1837
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +129
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
źródło: 1000016351
PobierzKluczem o którym piszesz poszukuje się partnerki życiowej czyli w tym przypadku żony, a nie dziury do ruchania czyli kochanki
źródło: Lewandowska2
PobierzA milionerzy i tak nie mają miłości tylko pociąg dla kasy wiec co za różnica
A wybrał sobie taką niezadbaną kochankę?
codziennie na głównej jakieś patohistorie w d--y wyjęte
ZACZNIJCIE ŻYĆ WŁASNYM ŻYCIEM
@iontal: taa, a później lecialyby do mediow ME TOOOO
@Emble: Przypuszczam że on rucha wszystko w firmie co się rusza, nie wybrzydza.
To może byc dowód, że się naprawdę kochają :)
Romans to tez nie tylko wyglad. To zwyczajne spedzanie czasu z kims, flirt, pogaduchy.
Wizyta u prostytutki to tylko spuszczenie z wora. Juz pomine opcje szantazu - bo i takie historie sie zdarzaja.
Dwa wejdziesz z p---------a w zwiazek? Raczej nie.
@KingaM: tak jest