Wpis z mikrobloga

#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni

A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.

No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
KingaM - #zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale je...

źródło: 1000016351

Pobierz
  • 144
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@CeasingDig40K

@Emble @iontal: Jak dorośniecie to kiedyś może zrozumiecie, że nie dla każdego liczy się tylko wygląd XDD ale od wykopków za dużo wymagać nie można

Kluczem o którym piszesz poszukuje się partnerki życiowej czyli w tym przypadku żony, a nie dziury do ruchania czyli kochanki
  • Odpowiedz
@KingaM: no ale gdzie rozum? Poszli do tak publicznego miejsca z kamerami i jeszcze "kiss cam", nie wiem czego się spodziewali xD Jak już chcieli moczyć kije i dziury z kimś innym, to mogli sobie do motelu na odludziu pojechać.
  • Odpowiedz
@Emble

@KingaM bądź CEO jakiejś d-------j firmy, miej romans z babskiem urody konia, brak profitu ¯_(ツ)_/¯ no chyba że w biurze działy się rzeczy niestworzone

To może byc dowód, że się naprawdę kochają :)
  • Odpowiedz
@polski_chinczyk_kek: nie kazdy chce r----c przerobione prostytutki i zbierac co chwile nowa chorobe.
Romans to tez nie tylko wyglad. To zwyczajne spedzanie czasu z kims, flirt, pogaduchy.
Wizyta u prostytutki to tylko spuszczenie z wora. Juz pomine opcje szantazu - bo i takie historie sie zdarzaja.
Dwa wejdziesz z p---------a w zwiazek? Raczej nie.
  • Odpowiedz