#zdrada #zwiazki wyobraźcie sobie, że macie romans. Obrączka, dzieci, ale jest osoba trzecia. Z którą idziecie na koncert Coldplay. 60 tys osób, kiss cam krąży, wszyscy nagrywają. I nagle wyświetlacie się całemu stadionowi przytuleni
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali. Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
Kluczem o którym piszesz poszukuje się partnerki życiowej czyli w tym przypadku żony, a nie dziury do ruchania czyli kochanki
@Emble: XDDD Jak dla ciebie kochanka jest tylko dziurą do ruchania to nie mam ci nic więcej do powiedzenia XDD Komentarz niżej od twojego użytkownika @OdcienZieleni idealnie wyjaśnia
@KingaM: tych to walic pradem, mi za to szkoda typa z firmy tego ceo, zwolnili go z pracy poniewaz to on firmowo kupil im te bilety na koncert coldplay xD
@KingaM: nic mnie ta drama nie obchodzi i wszystko co o nich wiem dowiedziałem się wbrew swojej woli. Chcą niech się ruchają tylko niech innym nie mówią co wolno a co nie (ale jako dydtki z zarządu robią to codziennie)
@KingaM: "Jak jestes ceo z miliardem dolcow to juz dymales wszystko, spelniales swoje wszystkie fantazje i fetysze, szukasz granic i je przekraczasz. I w momencie gdy skonczyles sesje b--m z transeksualnymi karlicami, zastanawiasz sie co dalej i wtedy z tylu glowy pojawia sie ona - Żaneta z dzialu HR. Ty chory p-----e - myslisz sobie - ale dobra wchodze w to xD"
@Emble: A jesteś świadom, że żona nie ma dożywotniego monopolu na Twoje uczucia i że możesz zakochać się w kimś innym, jednocześnie będąc w związku? Inna sprawa, że jeśli się to wydarzy, to wypadałoby dać tej żonie o tym znać i się rozejść, a nie zdradzać ją za plecami
@Emble: oż kurna. Nie żeby to był Twój problem, jak wygląda czyjaś kochanka, ale przecież ona jest bardzo ładna i zadbana. Faceta nie krytykujesz? On Ci się podoba?
A potem pomyślcie, że jesteście CEO firmy z Fortune 500. Przytulacie szefowa HR swojej firmy. Obok stoi wasza współpracownica, której niedawno daliście awans.
No. Bardzo mądre to było XD Andy Byron ma dziś trudny dzień w pracy. A na poważnie: bardzo szkoda mi rodzin obojga. To że uciekli zrobiło większe zamieszanie niż jakby tam dalej się przytulali.
Myślę że jak się ktoś na coś decyduje (a jednak podwójne życie to decyzja a nie przypadek) to zamiast spieprzać trza było ciągnąć przedstawienie dalej.Widzę tylko sporo komentarzy, że to dziennikarze i media zniszczyły im życia i kariery. Nie. Sami to zrobili. Za wszystko co się teraz dzieje i za to co spotyka ich rodziny odpowiedzialna jest tylko ta dwójka.
źródło: 1000016351
PobierzKobieta zdradza? Hurr durr mirki zniszczyć jej życie, j----a suka, nie można ufać żadnej kobiecie.
Facet zdradza? Hehe, niech się bawi, kto by nie korzystał, pewnie żona zimna, mógł z ładniejsza, zdrady zawsze były, nic wielkiego.
@Emble: XDDD
Jak dla ciebie kochanka jest tylko dziurą do ruchania to nie mam ci nic więcej do powiedzenia XDD Komentarz niżej od twojego użytkownika @OdcienZieleni idealnie wyjaśnia
Chcą niech się ruchają tylko niech innym nie mówią co wolno a co nie (ale jako dydtki z zarządu robią to codziennie)
Myslisz ze majac romans od tak sie idzie na koncert? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Myn (wklej emotkę kawy)
@Emble: oż kurna. Nie żeby to był Twój problem, jak wygląda czyjaś kochanka, ale przecież ona jest bardzo ładna i zadbana. Faceta nie krytykujesz? On Ci się podoba?
źródło: obraz
PobierzTymczasem szefowa HR robi dokładnie to przed czym powinna chronić organizację.