Wpis z mikrobloga

W sumie beka że testo zmienił nazwisko na Jan Kaczorowski. Musiał być wtedy w jakiejś ostrej fazie maniakalnej indukowanej rozwodem, lekami i sterydami, a potem dotarlo do niego co o-----ł, gdy już okazalo się, że jest jedną z najbardziej znanych polskich postaci w internecie.
#testoviron
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3k1m: na Jan Kaczorowski to sobie może zmienić twój stary na wsi pod Kaliszem, a testo w USA to John Kornishon
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@ryhu: @liptonski
Mozna sprawdzić kto mieszka z Bożeną Stanisławowska na 2842 Forestview Dr Carpentersville, IL 60110. Dzien miesiac i rok zgadza sie z Lukasem (od sw Łukasza)
  • Odpowiedz
@3k1m: zacząłem sprawdzać wszystkich Janów kaczorowskich po koleim uwagę przykuło zdjęcie profilowe związane z matematyką, otworzyłem, przeczytalem od a do z i nie mam wątpliwości że to on
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@jeffrey-jey:
Jedyne co mi nie pasuje to że testo robił celowo lub nie bardzo dużo błędów ortograficznych i stylowych ale oprócz tego to wyglada dosyć legitnie
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@jeffrey-jey:
A w którym miejscu użył imienia Łukasz bo szukałem i nie znalazłem na tym profilu. Swoją drogą kiedys udalo mi sie popisać z testo w 2010 roku i pisał kompletnie bez błędów, ze znakami interpunkcyjnymi. Było to konto testovironrevange oryginalne które potem zostało zbanowane. Na yt mozna bylo wymieniać dmy wtedy
  • Odpowiedz