Wpis z mikrobloga

@EgzeQTroll: To jest zwalone od początku - konto mam od 2013 roku. Teraz trochę poprawiła się sytuacja przez mechanikę "poważnego uszkodzenia", więc jak poważnie uszkodzisz to będziesz miał na 100% killa. Ba, w tej niedopracowanej grze to nawet jak zramujesz przeciwnika, którego podziurawiłeś na strzępy to potrafi ci NIE przyznać killa, tylko gra uzna że gość się rozbił xDDD. Pewne rzeczy w WT są niezmienne.
  • Odpowiedz
  • 0
@Dupxo7: serio tak było od początku? Ja mam wrażenie, że zawsze było tak, że jak nawet przeciwnik dostanie od ciebie i tylko od ciebie zwykłego hita i się rozbije w przeciągu jakiegoś czasu to i tak dostaniesz za niego fraga, bez względu na to czy to było zramowanie czy nie
  • Odpowiedz
@EgzeQTroll: Coś ty. Czołówy to od zawsze była loteria i mam wrażenie, że w 2013 roku to trochę lepiej działało - widziałem więcej komunikatów w stylu "X zniszczył Y; Y zniszczył X". Teraz jak widzę czołówki to najczęściej jest tak: "X zniszczył Y"'; "Y rozbił się". Ba, czasami miałem takie sytuacje, że uszkodziłem krytycznie wroga, on spadł na glebę i..... gra uznała, że się rozbił. To akurat rzadko się zdarza,
  • Odpowiedz