Aktywne Wpisy
Polina2137 +18
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

VeryApe +201
Wystawiłem komputer za kilka stówek i ilość januszy jest masakryczna. Jeden chory i chce żebym mu przywiózł, jeden oferuje 30% ceny a ten se screenu chce żebym jechał na wiochę zeby się spotkać w połowie drogi xD #januszebiznesu #olx #heheszki
źródło: temp_file4339395862635352654
Pobierz

Wiem, że to nie pora roku na ten zapach, ale polecam zrobić zapasy, testować, na chłodniejsze wieczory się nada, a w chłodniejsze dni otuli <3
Nasz recenzent @Frufruf ocenił 9/10 więc wiecie, że będzie dobre wąchanie ;)
Składniki użyte to absolutny top, moim zdaniem najlepsza wanilia na rynku.
Les Indemodables - Vanille Havane po 14zł / ml
Klasycznie szkło +3zł, wysyłka według cennika DPD/Inpost, jest lista, żeby coś dobrać.
Flakon już zamówiony na stronie producenta, jedzie do mnie, będzie za parę dni :)
#perfumy
źródło: image
PobierzPolecam
Jak byś miał więcej to wtedy perfumy ( ͡º ͜ʖ͡º)