Wpis z mikrobloga

Trzeba być mocno niedowartościowanym zjebem, by się szczycić się czymś takim. Czy możemy w końcu zaostrzyć jakoś przepisy, by pozbyć się tej patologii? Tak by seba z zawiasami nie przedłużał sobie fiutka w ten sposób, lub aby karyna nie próbowała w ten sposób terroryzować swoich sąsiadów?

#patologiazmiasta #psiarze #dogpill #psy #s----------e #przegryw #polityka
Polnischefuhrer - Trzeba być mocno niedowartościowanym zjebem, by się szczycić się cz...

źródło: 1000001950

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polnischefuhrer: nie wiem gdzie oni chodzą, że 0 psiaków się rzuciło. Za każdym razem jak wychodzę z psem to trafia się minimum 1-2 psy, które z daleka się ciągną i szczekają
  • Odpowiedz
@o__0: W mniejszych miastach nadal jeszcze nie ma z tym takiego problemu, a pozostali mieszkają na zamkniętych osiedlach czy coś¯\(ツ)/¯ im młodsza i bogatsza okolica tym mniejsza szansa, że spotkasz takie bydle. Chociaż nadal jest szansa, że napompowana karyna ma bogatego tatusia co jej takie coś sponsoruje.
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: jaki wysryw XD Laska prowadzi profil na temat tego psa. Jest on w pełni wyszkolony i grzeczny, a to co zapostowala to pewnie dla beki XD ale idiota wykopek zawsze musi coś dopowiedziec. Naprawdę tak cie opie krzywdzili w dzieciństwie?XD
  • Odpowiedz
@SuicideLeopard: nie no, strasznie k*rwa śmieszne że podludzie sobie nakupili agresywnych kundli i nie da się chodzić chodnikami bez ryzykowania zdrowiem i życiem. Jeszcze parę akcji z pimpusiami co nie gryzą w roli głównej i spora część społeczeństwa zaopatrzy się w gaz i to ta pani ze swoim Zeusem, czy jak się ta kupa g*wna na czterech łapach będzie zmieniać stronę ulicy, żeby psiulek nie zdychał we własnych wymiocinach.
  • Odpowiedz
@VZee: XD ale ty mówisz o patusach co mają niewychowane agresywne psy a ja mówię o tym że ktoś ma wyszkolonego ŁAGODNEGO psa nikomu nie zagrażającego czego zakuty łbie nie rozumiesz?XD
  • Odpowiedz
@Polnischefuhrer: Ja już nie wiem co się stało z wykopem... Przecież to jest k---a rottweiler!
W rękach zrównoważonej osoby jest to świetny pies domowy. Trzeba tylko wiedzieć na co się człowiek pisze, bo jest silny psychicznie i fizycznie, uparty, chętny do pracy i zabawy oraz ma silny instynkt obronny.
  • Odpowiedz
  • 1
ale ty mówisz o patusach co mają niewychowane agresywne psy a ja mówię o tym że ktoś ma wyszkolonego ŁAGODNEGO psa

@SuicideLeopard Tak swoją drogą - skąd wiesz na ulicy, z którym przypadkiem masz do czynienia?
  • Odpowiedz