Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: no tak, głupie chłopy nie chcą się uczyć i na dodatek wolą iść do kołchozu zamiast mieć lepiej płatną lekką pracę biurową. Chłopy wolą ginąć na wojnie czarno-czerwonej a dziewczyny w tym czasie robią wycieczki zagraniczne. Nawet w randkowaniu są cwańsze, co widać po wynikach, zwykła babka potrafi tak się zareklamować że dostaje tysiące par, a zwykły chłop - zero XD Chłopy po prostu nie potrafią podejmować praktycznych decyzji
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: ale w paru kwestiach ma jednak rację, choćby czy częściej widujesz girls tripy czy chłopów? jeżdżą, latają, bawią się, a chłopy zamknięte bardziej albo zarobione

tak samo z tym randkowaniem, ale nie w sensie tysiąca par i dysproporcji na apkach, tylko tego, że maskują swoje wady, a chłop, w tym i ja niestety dość szybko mówi o tej też swojej gorszej stronie żeby zostać zaakceptowanym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie są praktyczne po prostu więcej mogą, gdyby nie faceci wykonujące podstawowe zawody ten system by jebnal w jeden dzień i nie byłoby wygodnej pracki przy kawfcee dla ułomnego foida, który robi prezentacje w power poincie, ktoś musi wykonywać te zawody a że kobiety się do nich nie nadają to robią to faceci
  • Odpowiedz
pokorzystać

@mirko_anonim: Czyli chłopy są mniej praktyczne bo chcą być szczerzy a nie kłamać? Xd.

I tak wiele chłopów mniej lub bardziej Neetuje, ale myślę, że to nie jest tak, że są po prostu mniej "życiowi" czy praktyczni. Tylko bardziej nie mają motywacji. Z tego co do tej pory w życiu obserwowałem, to dla 90% chłopów potrzebna jest motywacja, żeby nie iść po najmniejszej linii oporu. To motywacja jest motorem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ambitny-szermierz-11: @choochoomotherfucker Odniosę się do tego, co napisałaś, na przykład o nauczycielach. Kiedy chodziłem do szkoły, miałem wrażenie, że było mniej więcej po równo, zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Nie wiem, jak wyglądają statystyki ogólne, ale w moim przypadku męskich nauczycieli było całkiem sporo.

Natomiast nigdy nie spotkałem kobiety pracującej jako hydraulik czy mechanik samochodowy. Z kolei mężczyźni w zawodzie nauczyciela są obecni i widoczni, więc to porównanie moim zdaniem nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pewny-nomada-71: @lord-nihilus: ale chłopy świadomie idą do pracy fizycznej zamiast do biur co dla mnie jest głupie bo więcej się urobisz i słaba kasa często

@Fjubens: o to, to. Zawsze jak chce sprawdzić jakieś miejsce na youtube to musi być laska, chłopy to chyba w piwnicach siedzą

@BlackpillNaCalego: ale po co ten mesjanizm u chłopów? w życiu trzeba sobie ułatwiać i korzystać a nie zbawiać świat w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
pewny-nomada-71: @Fjubens @choochoomotherfucker
Ja nigdy nie rozumiałem chłopów więc oberwowałem kobiety i analizowałem to mi wyszło, że mają lepsze podejście do życia bo praktyczne i przy minimalnym wysiłku mają max korzyści. Nawet wolałem od nich spisywać zadania i notatki bo zawsze rzetelne i prawidłowe. Chłopy narzekają na kołchozy fizyczne to po co sobie utrudniać? lepiej praca biurowa, kawka i chill za więcej kasy niż jakaś fabryka smrodu z sebkami
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
pewny-nomada-71: @Polski_ananas:
- Ciekawy komentarz ale popatrz. Sama rozmowa kwalifikacyjna polega na udawaniu i kłamaniu żeby dostać pracę. Skoro masz pracę to potem masz hajs żeby robić coś na boku albo podróżować i szukać inspiracji. Dla mnie to jest nawet praktyczne żeby nagadać głupot a potem robić na minimum ale mieć pracę a potem mam hajs na dalsze pomysły co dalej. Tak to się kręci.
- Co do overthinkingu
  • Odpowiedz
Czy potrafiłabyś być w związku z mężczyzną, który ma zupełnie odmienne poglądy, ale który jednocześnie cie szanuje i mu zależy na tobie?

@mirko_anonim: Poglądy odnośnie czego? Bo np. z gościem, który uważa, że kobiety są głupsze albo który gardzi osobami LGBT, nie mogłabym być nigdy w życiu. Co do bronienia kobiet, to chciałabym tylko zaznaczyć, że mężczyzn też bronię i wspieram, wiele razy pisałam o tym, że jestem za zrównaniem
  • Odpowiedz