Aktywne Wpisy

lord-nihilus +215
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Ksiunc +35
Ukończyłem Cyberpunk z dodatkiem i mam od kilku dni taką wewnętrzną pustkę i depresję. Mam wrażenie, że nie zagram nigdy w nic równie dobrego.
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry
Pamiętam że podobnie miałem po Wiedźminie 3 i na kilka lat gry nie dawały mi radości.
Polecacie coś co mogło by pomóc?
Coś w miarę aktualnego max 10 lat, z dobrą fabułą, z bohaterem z którym można się zżyć.
#cyberpunk2077 #wiedzmin #gry

Zorganizowana grupa przestępcza xD
A tak każdego będą pytać. Wiedział pan pani? Nie.
To wszystko pozniej jest weryfikowane.
@stara_biauka_: Polska to najlepsze miejsce do życia dla kobiet, skoro chodzą po nocach do obcego typa do mieszkania, którego nawet na oczy wcześniej nie widziały.. A to o czym piszesz to dla każdego kto ma jakikolwiek instykt samozachowawczy powód żeby w drzwiach wycofać się i zablokować kontakt a nie pić wódkę i opowiadać o
Siedzisz na wykopie i komentujesz patostreamerski tag którym gardzisz hipokrytoxD
I nawet dzbanie wypowiadasz się jako expert (xD) w temacie którego nieogarniasz bo Wtykło nie podszywał się tylko widzowie.
A teraz wypad poszukać jakiś inny temat w którym zagrasz gównoexperta. Może polityka? XD
A na kilkaset osób na pewno znajdzie się kilka które będą isc w
"Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do 8 lat".
@fin0: Kubuś sam się r------e na naganiaczy a naganiacze na niego xD
Kiedyś sprzedałem konto w grze razem z mailem a po jakimś roku dostałem wezwanie na psy