Wpis z mikrobloga

#ajemge1
Prawda jest taka że 99% widzów pato strimów to debile. Oglądają pasutów magicali i na tych wszystkich tagach zadają pytania dlaczego ten ma bana a tamtego szuka policja.
Musicie zrozumieć że podstawianie fałszywych zdjęć na portalach randkowych aby sprowadzić kogoś do mieszkania jest oszustwem,
Czerpanie korzyści przy upajaniu wprowadzonych w błąd kobiet jest przestępstwem.
Podpiąc pod to można wykorzystanie seksualne a jesli uczestniczyły w tym osoby które naganiały to jeszcze zorganizowaną grupę przestępczą.
Do tego uczynienie sobie z tego lrocederu stałego źródła dochodu. Można taką liste zrobić długą.
Dlatego patostrimy to śliski temat dla wszystkich.
Taką patole zaczął sylwuś biegając za babami łapiac je za c---i dla klików z youtube. Po kilku latach widzicie jak to poszlo
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stara_biauka_:

Prawda jest taka że 99% widzów pato strimów to debile.

A co powiesz na to, że jestem magistrem inżynierem i według oficjalnych testów mensy mam dokładnie 120 IQ, a mimo to nadal oglądam patostreamy? Pewnie, że jestem tym 1%, tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Dawul
Kto, wykorzystując bezradność innej osoby lub wynikające z upośledzenia umysłowego, choroby psychicznej lub innego zakłócenia czynności psychicznych znaczne ograniczenie zdolności do rozpoznania znaczenia czynu lub pokierowania swoim postępowaniem, doprowadza ją do obcowania płciowego lub do poddania się innej czynności seksualnej albo do wykonania takiej czynności, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/roz-25
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: no przecież nie ma różnicy pomiędzy "upijaniem się", a "przynoszeniem na chatę niekontaktującej typiary". Oglądałeś chociaż jeden stream Wtyklaka?
  • Odpowiedz
@Dawul nie oglądałem, mam IQ powyżej 80 i poniżanie innych osób mnie nie bawi, widziałem urywki tutaj.
Bez powodu zarzuty mu nie zostały postawione, materiał konopsky zresztą jasno dodatkowo pokazuje w jaki sposób działał ten "streamer"
Nie, nie ma różnicy czy zabierzesz pijana i naćpana typiare z ulicy, czy zaprosisz typiare która nie wie co to stream i czym może skutkować wystąpienie, upijesz ja i wykorzystasz, zresztą jak widać też była
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert:

nie oglądałem, mam IQ powyżej 80 i poniżanie innych osób mnie nie bawi, widziałem urywki tutaj.

Czyli na tym możemy zakończyć dyskusje. Nie masz pojęcia jak wyglądały te streamy, szczególnie, że piszesz coś o "przynoszeniu niekontaktującej dziewczyny do domu".
  • Odpowiedz
@Dawul Nom, widać że nie rozumiesz porównania i pytania, więc tak, możemy zakończyć dyskusje skoro polski język cie przerasta i dywagacje moralne czy można kogoś nieprzytomnego zanieść do domu i wykorzystać, traktujesz jakbym to samo zarzucał twemu idolowi xD
  • Odpowiedz
@ButtHurtAlert: podsumujmy porownujesz dwie rzeczy, których nie można ze sobą zestawi, wypowiadasz się na temat, o którym nie masz pojęcia, bo nawet minuty streama nie oglądałeś, mówiąc przy tym że Twoje IQ jest dużo wyższe niż 80, ale już nie przeszkadza ci wchodzenie na tag geja i wypowiadanie się na ten temat. Gdzie tu logika XD?
  • Odpowiedz
@pevka: ja mam 129 i nie uważam się za wybitnie inteligentnego. Mam 3 fakultety wyższych studiów magistra inżyniera i wszystko państwowe a nie jakieś g---o studia prywatne. Ale dalej uważam się za przeciętnego. To streamy oglądają debile i przy nich można poczuć się geniuszem
  • Odpowiedz