Dlaczego połowa mężczyzn w tym kraju potajemnie kocha się w paniach z żabki? Nie ma dnia na wykopie, żeby nie pojawił się wpis w stylu "jutro chyba w końcu zagadam do tej z żabki" albo "baba z żabki dzisaj się do mnie uśmiechnęła, chyba ma na mnie ochotę" czy też "chodzę często do mojej osiedlowej żabki i pani na kasie odezwała się do mnie po imieniu, chyba zaproszę ją na randkę"
O co tu chodzi??? Czy ktoś kto pracował w sklepie z ropuchą może powiedzieć czy wy tam macie jakieś szkolenia ukrytego podrywu klientów? Czy jakiś #rozowypasek z żabki może powiedzieć jak często klienci próbują się oświadczyć? Czy panie z żabki to narodowy polski f----z?
@SoplicaTadeusz: Masz rację! Osobiście jako meski sprzedawca w żabce protestuje bo nie widzę nigdzie wpisów #rozowepaski o tym jak chcą poderwać sprzedawcę w żabce. Gdzie równouprawnienie!? Ja się pytam
@SoplicaTadeusz: bo w frogach często pracują młode, powiedzmy normalne, ale nie jakieś ą ę dziewczyny W innych biedrach czy lidlach, to częściej są ulane zniszczone w średnim wieku Poza tym, jak nie jesteś oszczanym menelem, który ledwo stoi na nogach, to już w żabce jesteś normalnym gościem Mieszkam na przeciwko ząbki, wieczorami to można tam spotkać ewenementy społeczne A faktycznie, są 2 takie młode, sympatyczne kasjerki
@SoplicaTadeusz: Raczej skłaniałbym się ku teorii że w żabkach często pracują młode osoby więc jest większa szansa na spotkanie atrakcyjnej pani. Żeby pracować w ropuszce musisz umieć czytać i klikać w ekran dotykowy więc ludzie po maturze/na studiach którzy mają za słabe cv żeby się dostać do jakieś lepszej pracy biorą tzw. pracę na przetrwanie. Niski próg wejścia i w ch. duża ofert pracy bo żabek w 2025 ma być
O co tu chodzi??? Czy ktoś kto pracował w sklepie z ropuchą może powiedzieć czy wy tam macie jakieś szkolenia ukrytego podrywu klientów? Czy jakiś #rozowypasek z żabki może powiedzieć jak często klienci próbują się oświadczyć? Czy panie z żabki to narodowy polski f----z?
#pytanie #pytaniedoeksperta #podrywajzwykopem #zwiazki #przegryw #zabka
źródło: Cc9K1Ma451e1uq6f5ND4KbHWZSU0oEfl
PobierzMasz rację! Osobiście jako meski sprzedawca w żabce protestuje bo nie widzę nigdzie wpisów #rozowepaski o tym jak chcą poderwać sprzedawcę w żabce. Gdzie równouprawnienie!? Ja się pytam
źródło: temp_file3851646944617893838
PobierzW innych biedrach czy lidlach, to częściej są ulane zniszczone w średnim wieku
Poza tym, jak nie jesteś oszczanym menelem, który ledwo stoi na nogach, to już w żabce jesteś normalnym gościem
Mieszkam na przeciwko ząbki, wieczorami to można tam spotkać ewenementy społeczne
A faktycznie, są 2 takie młode, sympatyczne kasjerki
Niski próg wejścia i w ch. duża ofert pracy bo żabek w 2025 ma być