Aktywne Wpisy

wykop +20
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +102
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

#motoryzacja #pytaniedoeksperta #bmw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDiesel super dopóki jest sprawny, jak się coś zepsuje to robią sie spore koszty jak chce się porządnie naprawić
W tym przypadku diesel więc zaraz w-----e jakąś uszczelka z pod głowicy i koszt naprawy 10 k.
Ale podejrzewam coś grubszego też w podwoziu jakąś ruda co się rozpadnie za rok lub dwa.
Tak czy siak
Lubię diesle i kiedyś jeszcze sobie kupię ale najlepsza opcja to duża wolnossaca benzyna i lpg ;p
@aoc9069 Powiem tak BMW generacji tego p--------o designu to śliski temat. Diesel 2.0 pomimo bycia silnikiem doładowanym jest rozsądniejszym wyborem od występujących w tym modelu benzyn.
Poszedłbym do jakiegoś serwisu BMW i zapytał czy mają coś na sprzedaż, mimo wszystko lepiej kupić tak niż od Oskara Vifońskiego
A jak będzie za ile to pewność, że się nie rozpadną?
Jestem Januszem, kupuję za 5k i to samo wystawiam za 25k. Ty kupujesz ode mnie, bo wtedy "masz pewność, że się nie rozpadnie", a ja jestem 20k do przodu :)
To nie lata 2000 że ktoś będzie ci w twoje zapewnienia wierzył.