Ale przecież jako szukający "nowego" auta to ty decydujesz czy od kogoś kupujesz czy nie. Kupuj od 1 właściciela, będziesz spokojniejszy. Tanie auto jak kupisz od 1 właściciela to prawdopodobnie dostaniesz jeszcze teczkę historycznych faktur na kwoty przekraczające wartość nowego samochodu. Trzeba się nabiegać i naszukać ale to są najlepsze sztuki na rynku aut używanych.
@Rustyyyy: jakbym dyskutował z małpą... - silniki są be i uj (a ja mam taki kilka lat, nie narzekam), - lepshe byUy z lat 90-tych (choć wyglondały jak upośledzone - no ku*wa nie, nie...) - co ludzie pomyslom (nie wiem, że jesteś dzieckiem i lepiej bayś odpuścił?) - masz samochód?! (mam, nasty w historii, sram na większość marek i spinających się o nie debili, aut używam jak butów i zmieniam
@aoc9069: wiem ze temat ma juz 1,5+ miesiaca, swoje tu też podyskutowalem, ale podumowując -> e87 to świetne auta, jak wiele innych BMW! Niemniej, to nie sa auta dla osob "oszczednych". Moje e87 z 2009r, utrzymane w nienagannym stanie, generuje koszty większe do zakupu powyższego egzmeplarza ze wpisu. I mowimy tu o kosztach rocznie! (naprawy+eksploatacja+OC). Do tego mam wersje najmocniejsza w budzie 5d, tj 130i i średnie spalanie potrafi przebić
#motoryzacja #pytaniedoeksperta #bmw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz- silniki są be i uj (a ja mam taki kilka lat, nie narzekam),
- lepshe byUy z lat 90-tych (choć wyglondały jak upośledzone - no ku*wa nie, nie...)
- co ludzie pomyslom (nie wiem, że jesteś dzieckiem i lepiej bayś odpuścił?)
- masz samochód?! (mam, nasty w historii, sram na większość marek i spinających się o nie debili, aut używam jak butów i zmieniam
Jak przyjdzie dzień serwisu to zobaczysz ile kosztuje to nowoczesne 140 km w czymś co wygląda jak krzyżówka BMW z lanosem
Masz flashbacki z podstawówki jak koledzy dokuczali? (✌ ゚ ∀ ゚)☞