Aktywne Wpisy

tesknilam_ +363
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +425
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#motoryzacja #pytaniedoeksperta #bmw
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzDwa że tak nieformalnie to masz taką tierlistę aut używanych
Auto do 2 tys. - Jeździ do czasu aż się rozleci. To takie Fiaty Uno, które kupujesz bo potrzebujesz auta na już, i jak się rozleci to bierzesz lawetę i masz po problemie
Auto do 10 tys. - Jeździsz około rok
Auto do 20 tys. - Jeździsz około
Po drugie jeżeli po wystawionym pozytywnym raporcie znajdę usterkę po zakupie moge domagać się odszkodowania/reklamacji zwrot kosztów, mogę złożyć pozew cywili, zgłosić stacje do ust a ta może stracić uprawnienia. Dodatkowo jeżeli diagnosta współpracuje z handlarzem w celu zatajenia usterek grozi za to 8 lat z kk. Cóż trudno to udowodnić
Zresztą, jak ty nie chcesz kupić, to znajdzie się 10 innych chętnych.
Jaki raport? Zwykły przegląd, płacisz 150 zł i masz sprawdzone. Jaki papier byś chciał? Żadna stacja w okolicy nic takiego nie daje.
@Kolegiusz: *spod
Co masz w zamian za brak pewności czy samochód zapali? Marne osiągi i 4 cylindry?
Chyba nie taki jest cel samochodów z silnikiem ekonomicznym.
@Kolegiusz: XD