Aktywne Wpisy
kfpwa +1247
#systemkaucyjny
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
W tym całym chaosie i przerzucaniu się na saturatory pamiętajmy o jednej ważnej rzeczy:
- Saturatory SodaStream są produkowane przez izraelską firmę która chwali się na każdym opakowaniu wykorzystywaniem w pracy palestyńczyków, z oczywistych przyczyn nie podaje tutaj nawet linka do produktu
- Saturatory firmy Dafi są produkowane przez Polską Firmę Formaster S.A., dzięki temu kupując ich produkty wspierasz zakłady produkcyjne w Kielcach i Bilczy
Link do ich sklepu
źródło: 1503f689-7c64-415b-bb6d-6506f6f4f485
Pobierz
bartlomiej_rakowski +554
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jeśli dostałeś podczas meczu taką dobrze napompowaną i w dodatku mokrą od deszczu gałą w ryj dajesz plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: old-football-11360618
PobierzBTW kiedys za dzieciaka chodzilo sie ogladac treningi lokalnej druzyny pilkarskiej. Wiesz co jest najgorszym pomyslem? Ano:
Obserwowanie treningu stojac za bramka (z boku bramki). Pomimo ze druzyna raz miala mistrza polski to jak ja bylem dzieciakiem to juz raczej slabsza byla. Wiec zdarzali sie tacy zawodnicy co nie trafiali w bramke. Za to rafili w
@gorzki99: my siadaliśmy na tym turbo wielkim płocie który zatrzymywał piłki za bramką, na samym szczycie. Dobre 5 metrów wysokości. Nie wiem jak żaden z nas nie zginął xD
@assninja: Inna sprawa to nie wiem jakim cudem nikt sie was nie czepial :D Widzisz taka sytuacje teraz? Bo ja nie :D
Na bramce stałem.
@gorzki99: obejrzyj sobie jakieś stare mecze z lat '70. Tam fotoreporterzy stali/siedzieli na murawie tuż obok bramki za linią xD
Odważni byli nie ma co xD
Raz że taka piłka nasiąknięta wodą była ciężka.
A dwa kto pamięta marketowe rękawice bramkarskie firmy BEST, ten wie że kontuzja była codziennością gdy taka rękawica spotkała biedroneczke.
Jedynie korkotrampki marki football trzymały poziom przy strzałach z Kazia. ( ͡°
źródło: Unbenannt
Pobierz@dafto: W takim ukladzie uj tam z ryjem. Ale ile sprzet kosztuje... :DDD
W poprzedniej robocie raz podchodzi dszefu i mowi: "gorzki zrob stelaz do kamery 3D - nie musze ci mowic ze ma sie jej nic nie
źródło: temp_file9216752873687300503
Pobierz