Wpis z mikrobloga

@PeriodFromVaginax9: W ryj to zaden problem. Dostan z jednego metra prosto w jaja :/

BTW kiedys za dzieciaka chodzilo sie ogladac treningi lokalnej druzyny pilkarskiej. Wiesz co jest najgorszym pomyslem? Ano:

Obserwowanie treningu stojac za bramka (z boku bramki). Pomimo ze druzyna raz miala mistrza polski to jak ja bylem dzieciakiem to juz raczej slabsza byla. Wiec zdarzali sie tacy zawodnicy co nie trafiali w bramke. Za to rafili w
  • Odpowiedz
Wiesz co jest najgorszym pomyslem? Ano:

Obserwowanie treningu stojac za bramka (z boku bramki).

@gorzki99: my siadaliśmy na tym turbo wielkim płocie który zatrzymywał piłki za bramką, na samym szczycie. Dobre 5 metrów wysokości. Nie wiem jak żaden z nas nie zginął xD
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9: Ja się swego czasu zastanawiałem gdzie się kupuje takie szare materiałowe piłki bo w okolicy wszystkie były tymi śmierdzącymi mokrymi szmatami owiniętymi w balon.
  • Odpowiedz
Obserwowanie treningu stojac za bramka (z boku bramki).

@gorzki99: obejrzyj sobie jakieś stare mecze z lat '70. Tam fotoreporterzy stali/siedzieli na murawie tuż obok bramki za linią xD
Odważni byli nie ma co xD
  • Odpowiedz
@PeriodFromVaginax9: Jako bramkarz moge potwierdzic że łapanie takiej, mokrej biedroneczki kończyła się w 70% niepowodzeniem.
Raz że taka piłka nasiąknięta wodą była ciężka.
A dwa kto pamięta marketowe rękawice bramkarskie firmy BEST, ten wie że kontuzja była codziennością gdy taka rękawica spotkała biedroneczke.
Jedynie korkotrampki marki football trzymały poziom przy strzałach z Kazia. ( ͡°
Lumberjack91 - @PeriodFromVaginax9: Jako bramkarz moge potwierdzic że łapanie takiej,...

źródło: Unbenannt

Pobierz
  • Odpowiedz
Tam fotoreporterzy stali/siedzieli na murawie tuż obok bramki za linią xD

Odważni byli nie ma co xD

@dafto: W takim ukladzie uj tam z ryjem. Ale ile sprzet kosztuje... :DDD

W poprzedniej robocie raz podchodzi dszefu i mowi: "gorzki zrob stelaz do kamery 3D - nie musze ci mowic ze ma sie jej nic nie
  • Odpowiedz