Aktywne Wpisy

vieniasn +118
to jest wręcz niesamowite jak część normictwa podąża za trendami wszelakimi jeszcze niedawno każdy nosił north face teraz doszły do tego czapki arcteryx no jakby od jednego szablonu ich klepalii

jmuhha +39
Wytłumaczy mi ktoś jak kiedyś na wsiach z jednej pensji budowali takie chaty? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000019752
Pobierz

Piszę jeszcze raz, ponieważ moderator odrzucił i kazał napisać na #mirekszukazony, a ja nie szukam żony, więc moja propozycja będzie do odrzucenia ;)
Szukam fikcyjnej dziewczyny. Mam około 35 lat. Czy jest też taka dziewczyna która ma dość zapytań o związek od znajomych a wcześniej nie miała, nie ma i nie będzie mieć powodzenia u płci przeciwnej jak ja? Dlatego szukam kogoś takiego kto zmieniłby tylko w teorii stan wolny na związek w tym celu. Byłoby jedno góra dwa wspólne zdjęcia na FB (twarzy nie byłoby widać, zdjęcie tyłem) i status w związku bez imienia i nazwiska. Niektóre samotne matki tak robią - tyle, że bez wspólnych zdjęć a zakładają fikcyjne konto ;)
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: rzeczywiście fikcyjna